Начало > Правила на форума, изисквания за правопис, урок по граматика, работа с изображения

изтрийте ме.

<< < (2/4) > >>

Tanas:

--- Цитат на: Vector в Февруари 10, 2019, 08:00:16 pm ---Атос време е да си ходиш-разобличен си!бита карта си.

--- Край на цитат ---
   Що за отношение към модератор!?  :o
Така даже и бай Танас на село не се отнася към жена си Минка-свирката.

Трябва малко по-твърда ръка, все пак всички тези надрусвания се четат по целиОт свет...

Vector:
Гмг не се обаждай-не знаеш кво се случва в форума....само лоши неща...
Ти пак ли мултиакаунтстваш?

dymelsoft:
Мдааа, Van така е ... не разумеем. Въпреки това е добре, че в последно време форума прелива от такива "интелигентни" и "технически грамотни" членове, като Вас. Ако не сте Вие, светът ще тъне в слепота и неведение.
И все пак, бих искал вашият гениален ум да обясни този кабел на снимката влизащ/излизащ от дупката в масата, каква точно роля играе в предложеното от вас видео (реплика на Капанадзе), че някак си презентатора старателно не дава обяснение за същия и каква му е ролята.


Михаил Кузмов:
Така се налага, поради сложност на схемата! Също онзи оранжев проводник е вързан на специален възел. Ако не е вързан така схемата няма да работи.

Радико:
Не бе Кузмов това е тайната. Това е заземител, но нали виждаш че е оранжев, не е сплучайно. Оранжев е защото това е обратен заземител. Разбираш ли действа на обратно. Значи връзва се през бушон към фазата оттам по фазовия проводник стига до силовия траф минава през намотката му която в случая играе индуктивен филтър и се заземява през звездния център на трафа. Това се прави щот заземлението на звездния център е 0,1 Ом не за друго. Е са разбра ли колко е хитро.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия