Автор Тема: изтрийте ме.  (Прочетена 97716 пъти)

hristo

  • Гост
Re: изтрийте ме.
« Отговор #15 -: Април 06, 2021, 07:03:30 am »
Изтриите ме от Мазето заедно с всички мои направени 277 публикации и Теми, Благодаря и Довиждане.

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 3 398
Re: изтрийте ме.
« Отговор #16 -: Април 06, 2021, 08:58:17 am »
hristo, пак са те накацали яко мухите по главата посред зима.  :)

Не веднъж си афиширал форумно самоубийство. Въпреки това ти се възкръсва, като нов човек и ползваш друг аватар - ставаш форумен партизанин  :D. Решил си да се самоубиваш в преносния смисъл и искаш някой друг вместо теб да натисне спусъка. Нямаш смелост сам да извършиш това противобиблейско деяние - самоубийството. Абдикираш от решаването на собствените си проблеми, които трябва да решаваш сам, а не някой друг вместо теб - това е основната причина при теб.

Когато на човек му писне от проблеми, животът му става скучен и губи смисъл. Това е така, защото този човек не иска да се бори с предизвикателствата на живота, а точно те - изпитанията /трудните/ са това, което Бог ни е поставил за задача в земния живот. Те са това, което възпитава духа, а живота е училище за душата.

hristo, не си лош човек, но се вземи в ръце и започни да правиш нещо смислено - да твориш, не да копи-пействаш никому ненужна информация във форума. Човек е създаден да твори, не да работи или да е печатна машина на чужди творения. Започни да твориш и да ни го показваш - ние да научим нещо от теб, да правиш неща, които са твои, не да гледаш чужди, защото ако тия чуждите и те гледаха само на другите чужди, нямаше да има нищо.

Ако човек не е осъзнал философията на живота, то той няма да знае как да живее в хармония с него. Иначе идва полудяването... :D