Начало > Правила на форума, изисквания за правопис, урок по граматика, работа с изображения

изтрийте ме.

(1/9) > >>

van:
г-н админ atos, като сте почнали да триете мойте публикации http://mazeto.net/index.php/topic,10290.msg101122.html#msg101122 триийте ги до край, какво е това половинчато триене. Изтрийте и останалите 19, а после за всеки случай пак форматирайте и коша, както преди. Нека да не останат следи от вашите безобразия. Срам е да налагате цензура върху СЕ, а същевремнно да се биете в гърдите и пишете в целия Български интернет да ви види света: Mazeto.NET - форум за свободна енергия
 Форумът е предназначен за споделяне на свободна техническа информация, както и теория и експерименти в областта на алтернативните енергийни източници. Форумът е създаден с цел да отговори на необходимостта от съществуването на технически грамотно място в България за обсъждане на алтернативните и възобновяемите източници на енергия, както и за активно експериментиране в тази област. Засягат се популярни науки като екология, физика, силова и сигнална електротехника, CAD софтуер и схемотехника, програмиране, нови физични теории, медицина и др. Също така, ние поддържаме връзка с подобни форуми от други държави и организираме срещи с изобретатели от България и чужбина.

Форумът е създаден с цел да отговори на необходимостта от съществуването на технически грамотно място в България за обсъждане на алтернативните и възобновяемите източници на енергия, както и за активно експериментиране в тази област. Засягат се популярни науки като екология, физика, силова и сигнална електротехника, CAD софтуер и схемотехника, методи за изработка на печатни платки, програмиране, нови физични теории, медицина и др. Също така, ние поддържаме връзка с подобни форуми от други държави и организираме срещи с изобретатели от България и чужбина.


Горното е долна лъжа и инсинуация, вашите действия еднозначно го доказват. И редактирайте за пореден път правилата да са ви угодни на вас, както намерите за добре. все пак няма парламент който независимо от вас да определя законите ви.

Та в тоя ред на мисли, след като сте почнали веднъж да триете/заличавате, режете гнилото СЕ, режете го до край, режете до кокал, трябва да се премахне гнилото (всички публикации преди вас) и да останат само здравото "Публикации: 3 699 Мисля, следователно...мисля!". Като предвидливо ви предлагам Темите за Оргона да са с нова подредба във всички раздели най-важни и най-отгоре. В един технически форум и да се разискват само ученически въпроси до 7-ми клас. Нищо, че не сте училище от министерство на просветата, както изтритата публикация го доказва.

Vector:
Атосе ,що така правиш бре?
Тоз форум за СЕ ли е или против?

Vector:
Атосе ,защо ме баннваш от чата ?
Атос време е да си ходиш-разобличен си!бита карта си.

Аtos:

--- Цитат на: Vector в Февруари 10, 2019, 08:00:16 pm ---Атосе ,защо ме баннваш от чата ?
Атос време е да си ходиш-разобличен си!бита карта си.

--- Край на цитат ---
Баннат си, защото псуваш потребители и се държиш нарочно дразнещо, това достатъчна причина ли е?
И те съветвам да си коригираш тона също тук, във форума!

Аtos:
van, нямам никаква идея за "форматиране" на кошчето - всяко ваше велико умотворение си е там!
Нямам и намерение също да търпя наставническия ти тон!
И изтриването на това:

--- Цитат на: van в Февруари 10, 2019, 04:37:35 pm ---

--- Край на цитат ---
не е цензура върху СЕ, а триене на спам! Изтрит ти е и друг пост с мой цитат (отговор на обвинения на Енталпий до форума - че сме виновни за образователната система), който нелепо плясваш в съвсем различна тема и то без изобщо да си взел участие до този момент в настоящата дискусия!
Чак сега разбирам какво провокираше на времето у nizo изказа "Бе...какво ти се обяснявам", въпреки, че не смятам да давам превес на емоции!

Само един съвет ще ти дам - карай го по-малко критикарски и по-градивно!
Смятай го за предупреждение!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия