Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения

Радиестезия - отговори на махалото

<< < (2/15) > >>

Арахая:
Да! Въпросите трябва да са ясно и кратко формулирани, да може да се отговори на тях еднозначно с "Да" и "НЕ".

az_skeleta:
Арахая, нямах точно това предвид. Ако ще търсите вода, минерали, злато и т.н. то това което напсах няма значение. Аз говоря за нещо по сериозно. И е хубаво да се знае че нашата по висша същност има отговори само на нещата които сме преживели(в сегашния живот и осъзнатото от предишни животи). За другите неща, все пак трябва да се обърнем към някой, и това което е важното в случая е че всеки отговор си има цена, която плащаме за него. Така че тази игра с махалото не е толкова безопасна.

Радико:

--- Цитат --- там откъдето идват отговорите, имат много по различно схващане за нещата(и много странно чувство за хумор). 
--- Край на цитат ---
Ето това е невероятно точно изказване обясняващо много неща. Друг е въпроса, че много малко хора ще го разберат. Направо се изненадах като го прочетох. Все пак значи има и други които са стигнали до моя извод по независим път.

Арахая:
az_skeleta, моите коментари се отнасят най-вече към първия коментар на rumrn21 и вметката на GreenHulk, че не е да за да се печелят шестици от тотото. Иначе да прав си, че човек трябва да има с радиестезията едно наум, когато не пита за орехи под чинийката, че не се знае кой ще даде отговора  ;). И все пак по ,мое скромно мнение,човек не се ограничава само до собствения си Висш Аз и може да получи  не само отговори за нещата, "които сме преживели(в сегашния живот и осъзнатото от предишни животи)". А за цената.... Да! Всичко си има цена, не само радиестезията! И един сандвич да изядем, плащаме с цената на енергия от организма си, за да го обработим  :). И във всичко е така!


caduceus:
Арахая
Хвърли едно око на тази тема:
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=5&t=133&start=40
Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия