Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения

Радиестезия - отговори на махалото

(1/15) > >>

rumen21:
Темата е интересна - моля за коментари кога махалото дава верни или неверни отговори ? Как може да се докаже ,че отговорите на махалото са правилни  ?
Както всяко нещо , в науката едно твърдение или действие трябва да може да се повтори определен брой пъти при дадени обстоятелства  и да се докаже. 

ppipilica:
Кво да ти кажа то е до човек със способности. Преди време имах една позната дето мереше кръвно с шивашки сантиметър и махало, учудващо но всеки път нямаше разлика с оргинален манометричен уред за кръвно. Ся как успяваше идея си нямам но го правеше успешно. Номера беше следния, разпъваше сантиметъра на масата и пациента си слагаше палеца в началото и тя почваше да движи махалото от палеца към края на някои места силно се разклащаше и после затихваше и така два пъти и казва резултата, ии всеки път верно.
То дали е махало или багети все тая иска се усет, като копахме сондата дойде човек с багети и каза е тука има много вода и е плитко и позна, много вода на 5 метра, после копахме друга сонда на 15 метра от първата излезе на 8 метра и с много малко дебит.

GreenHulk:
Да касае и способности, но за предпочитане е да се избягва, тъй като това не е съзнателен метод за възприемане на информация по екстрасензорен начин. И по този начин може да има неверни/подвеждащи информации. Правилното развитие е да се развиват духовните органи и центрове и човек съзнателно да възприема информация. За това развитие трябва да се премине езотерично обучение. Пречистваме, медитация, молитва, развитие на висок морал и др. (и не за да се печелят шестици от тотото)

Арахая:
Най-добре да се начертае координатна система, да се постави махалото в центъра ѝ и с леко полюшване напред да се зададат въпросите- в коя посока е "отговор да", в коя " отг. не"  и в коя "въпросът не е коректен". След като знаем посоките можем да тренираме. Едно от упражнението, което правя е да скрия орех(карам някой друг да го скрие) под една метална купичка в редица от общо 4 или 5 купи и да се опитам да го открия с махалото. 
Радиестезията-  физикалната и менталната са чудесни спомагащи техники за доста неща. Но за тотото забравете, защото там играят и други условия свързани със съдбата и пътя на човека. :)

az_skeleta:
Най- важното е да построиш правилно въпроса. Ако очакваш въпроса да е структуриран спрямо твоето разбиране, там откъдето идват отговорите, имат много по различно схващане за нещата(и много странно чувство за хумор). И когато даденото нещо което сее опитваш да разбереш се случи не според схващанията ти за отговора, и се върнеш назад, ще видиш че това което се е случило отговаря на въпроса ти точно. И чак тогава ще разбереш, че въпросът ти е бил неправилен.

 Малко е объркано, но се надявам все пак да го разбереш. това е ако използваш ментална радиестезия. За физикалната, колегата edin е спец.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия