Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Човекът - копие на Бог или напреднал примат?

<< < (18/67) > >>

Радико:
Piro Veso
Мога ли и аз да добавя още две неща за да е ясно какъв сбироток сме:
Единственият бозайник имаш на разположение един особен ензим "срещаш се при гъските и някой други птици" благодарение на който човек оживява дори над 6500 м. Надморска височина.
Структура на ребрата и други която му позволява да отиде в другата крайност тоест на 150 метра дълбочина и да оживее. Мисля, че има само още един друг бозайник способен да го направи, кашалота.
Изобщо сякаш някой е сглобявал за проба фрагменти от ДНК за да види какво ще се получи и те това е станало. И въобще не ми прилича на еволюционна закономерност целия този турлю гювеч наречен човешки геном.

Pegas:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80_%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BB

PyroVeso:
@Радико: Напълно подкрепям!

montanar:

--- Цитат ---5. Девствената ципа при жените - няма аналог никъде в животиснкия свят.
--- Край на цитат ---
Това е интересно - аз пък се питам каквое и има ли биологично обснение за наличието и.
Не съм билог или нещо такова но не виждам логичен смисъл за наличието и. А обикновено в природата има причина и следствие.

Bat_Vanko:
montanar, нещо като гаранционна карта е. В момента на скъсване гаранцията изтича.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия