Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Човекът - копие на Бог или напреднал примат?
технократ:
--- Цитат на: tobo1 в Януари 27, 2019, 07:05:27 pm ---Това което си написал е някакъв миш-маш с добавки от тюрлю-гювеч и манджа с грозде.
Допитай се до хора които изучават христианството и отдели няколко години за учене и ще имаш частични отговори на част от засегнатите въпроси. За повече, ще ти трябва доста по-голяма задълбоченост от това което демонстрираш.
--- Край на цитат ---
Гледай видеата на пастор Георги, ще видиш че пиша това което и той обяснява. Било манджа с грозде, ми може що пък. Някои обичат манжата с грозде ;D
технократ:
Атос, не говори общи приказки, първо изгледай част от видеата, ще видиш че е така, християнството истинското, не признава сегашното честване на рождеството, което е измислица на папизма и символизира обожествяването на слънцето от египетската религия, един вид гностицизъм. Ама първо изгледай видеата, заслужава си, пък и пастора добре обяснява.
Радико:
--- Цитат на: ventsy74 в Януари 27, 2019, 07:08:48 pm --- Радико а ако аз знам.?
--- Край на цитат ---
Искаш да кажеш, че си получил някакво просветление ли? Или имаш достъп до напълно неизвестни артефакти.
Арахая:
Момчета, може ли някой да ми обясни с прости думички какво е торсионно или торисионно поле (и двете изписвания срещам). Чета във википедия- ама там говорят за някакви спинове, които се свързвали с някакви частици и после излъчвали без маса и енергия.... И грам не разбирам!!!
Атос, благодаря за интересната препратка към числото 12 и линка. Освен изброенто от теб- 12 апостола, 12 братя, 12 последователя,12 зодиакални съзвездия ( межу другото като бях в Египет, в един от темпелите там на тавана имаше нарисувани зодиакалните знаци, но са били 13...), 12 месеца... съм срещала и обяснения, че играем в 12-измерна игра. В рамките на тези 12 измерения ги има двата полюса + и -, добро - зло и т.н. Над тези 12 измерения дуалността изчезвала. Във всичко предадено ни днес явно има много истини, но и много укрити и преиначени неща...
ventsy74:
Радико не вярвам в просветлението. Аз съм от хората, които не вярват докато не видят с очите си и не пипнат с ръцете си. (Тома неверни) Плюс това допреди две години не ме е интересувал ни Бог ни гявол. Но явно той се е интерсувал от мен. Да имам ар-т-ефакт но ще остане в тайна поне засега. Щот ще е голем срам да кажеш нещо велико а да се окаже, че дори сам не си убеден в това.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия