Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Човекът - копие на Бог или напреднал примат?

<< < (9/67) > >>

Радико:
http://www.arahaya.com 

ventsy74:
Радико не е нужно да питам други какво има там защото знам. Ако теглиш една черта мисловна (гугл ърт го позволява) от върха на този обект до южния полюс разминаването със хеопсовата пирамида е 12км ако това е случайност не знам какво да мисля. А когато аз търсех този обект първоначално мислех че е в пределите на България но се оказа още по странно че е там, което обяснява донякъде библейския потоп. Ето едни снимнки как изглеждаше когато го търсех.. И това ак не е конспирация.. Странното беше че една седмица след, като го маркирах на картата Гугълите премахнаха черното петно.

Радико:

--- Цитат ---  Радико не е нужно да питам други какво има там защото знам
--- Край на цитат ---
Искаш да кажеш, че вече си се гмуркал там така ли.

ventsy74:
Не съм се гмуркал по логически път го открих. Нали се сещаш че ония американци от строежа на метрото вече са там. Даже вчера четох някъде как Путин настоявал американците да се изнесат от черно море.

Радико:
Да за това, че в черно море има неща неудобни за показване няма три мнения. Въпроса е да не се хиперболизират фактите. Фриволното надграждане на малкото известни факти ловко се използва от същите ония, за да изкарат налудничави всички рационално мислещи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия