Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Човекът - копие на Бог или напреднал примат?

<< < (61/67) > >>

Радико:
Витане аз като гледам в тоя форум само Монтанар и Юлиян а и Димитърп не са убедени, че Айнщайн греши. Ама нищо това трябва да се повтаря периодично да видят ония, че вече много малко хора им вярват.

VITAN:
Тема: Човекът - копие на Бог или напреднал примат?

E па нема по-яко нещо като притурка към тая тема!
Затегнете коланите, забравете какво сте учили по история и...
Ной говорил на украински, украинският е в основата на древният санскрит,
аве въобще всички примати по всички земни кълбета са ураински!
Официално!
В украинските учебници (за пропаганда и дума да не става). Славянската азбука? А познайте...
--
https://www.youtube.com/v/lXVerJTI9Vk

ventsy74:
Яко.
Македонците пасти за ядат.
Но истината е другаде.
Дори името "украина" може да се транслира по-нашему украдена.

filchef:

--- Цитат на: Радико в Май 29, 2020, 09:51:46 pm ---Витане аз като гледам в тоя форум само Монтанар и Юлиян а и Димитърп не са убедени, че Айнщайн греши. Ама нищо това трябва да се повтаря периодично да видят ония, че вече много малко хора им вярват.

--- Край на цитат ---

Айнщайн греши по отношение на съществуването на ефира, но това не значи, че формулата му за енергията и масата е грешна - връзката между енергия и маса е доказана и се използва в ядрените реактори (и бомби).
Той даже към края на живота си в едно интервю казва, че без допускане на съществуването на ефира не може да се построи Обща Теория на Полето,която да обхваща, както макро така и микрокосмоса.

VITAN:

--- Цитат на: filchef в Май 30, 2020, 12:14:51 am ---...но това не значи, че формулата му за енергията и масата е грешна - връзката между енергия и маса е доказана и се използва в ядрените реактори (и бомби)...
--- Край на цитат ---
Има чувството, че съм пропуснал нещо важно в живота си  :D
А доказателства брат?  8)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия