Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Човекът - копие на Бог или напреднал примат?
montanar:
Мммммда - вярвам и в на Снежанка големите очи :P
krasias:
--- Цитат на: montanar в Януари 21, 2020, 09:35:41 pm ---
Лично според мен това не дава никакви реални отговори на нищо а единствено ни връща в своеобразно средновековие - де на всеки въпрос може да се отговори "бог така е казал или направил"
--- Край на цитат ---
Напротив дава един много съществен отговор за който не можеш да се досетиш, а отговора е че бог на тебе ти е дал много по малко акъл та ни създаваш проблеми да ти обясняваме неща дето не си способен да възприемеш.
--- Цитат на: montanar в Януари 21, 2020, 09:35:41 pm ---Друг също много важен въпрос над който вярващите трябва да се замислят е следния.
Какво ви дава вярата в боговете или извънземните?
--- Край на цитат ---
Та така колко пъти трябва да ти се обяснява, колко пъти че има и хора които знаят и нямат нужда от вярата. Това че ти не знаеш и не можеш някой неща си е чисто твой проблем, крайно време е да го разбереш веднъж завинаги.
montanar:
Ммммда krasias напълно те разбрах :o
krasias:
Така е Монти, тежко ти е положението, ма с тоя ти акъл толко, това е. Мойте съболезнования.
montanar:
Ами така та - като не може да се води конструктив давай да го даваме на лична основа - кой тъп кой умен ..... а реалноста много по-интересна.....
Всъщност не би могъл ме обидиш с тия си определения а само себеси къшмериш, като без грам обосновка се опитваш изкараш себеси много знаещ а другите сме примати пред титан като тебе - ама това при някой друг ако върви при мен ТЦ :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия