Начало > Новини от света на технологиите
проект 2020 - нова ера за човечеството
x_name41:
ето един скриншот от заснемането на филмчето за фолксваген взето от тук. Според мен видеото на фолксваген не е фейк но е показателно в един друг аспект при, който се получава следната нелепа ситуация. Човек видял някъде нещо невиждано нечувано и казал това е фейк и го отрекъл на мига без да се замисля или дочул на база общественно мнение, но на другия ден като го видели децата му а и той самия запял в един момент съвсем друга песен, та по този начин се налага принудително изкривяване у хората чрез обръщане на мнението им на 180 градуса спрямо едно и също събитие или факт... и казал шопа за жирафа те такова животно нема, та такива ми ти работи, та мисълта ми е че не е много разумно човек да се ограничава на база общественно мнение или нещо друго във възприятията си защото съгласно горния пример ще сбърка и то сериозно.
hyparh:
Внимавайте на какво вярвате...
Нито видеото с хвърчащия VW е истина, нито пък онова с ховърбордите и участието на Кристофър Лойд, което дискутирахме преди време (не си спомням в коя тема беше). Представляват компютърна анимация и монтаж.
https://mashable.com/2012/05/11/vws-hover-car-concept/?europe=true#449MzUWz08qY
Разберете, такава технология няма ни най-малък шанс да бъде внедрена в близко бъдеще за обществено ползване. Това е една от най-ревниво пазените тайни от елита.
x_name41:
Хипарх, може би ще трябва да се съглася с вашето мнение тъй-като както казвате конспирация вероятно все пак съществува около този въпрос и то сериозна. Всеки който се опита да покаже или демонстрира на бял свят технологията бива притискан по един или друг начин само и само да остане в ръцете на жидомасоните или там как се наричат
ventsy74:
Което ще рече, че такава технология трябва да се предава от ръка на ръка. А това няма как да стане защото всички търсят печалба. Така ли е?
valex:
Този автомобил концерна VW произвежда в клонинг фабриките си само в Китай. Продават се на символични цени само на бедни китайци. В Европа не се внасят защото зарядното на електроавтомобила не отговаря на Европейските норми и стандарти. Не можеш да си заредиш на нашите зарядни станции заради друг щепсел.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия