Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Какво става с топлината във вселената
технократ:
--- Цитат на: Радико в Януари 21, 2019, 07:14:57 pm ---Технократ чети а не пълни с плява. Чети тук: http://mazeto.net/index.php?topic=10174.0
--- Край на цитат ---
Каква плява бе, ти за плява ли ми смяташ темите, тогава кой те кара да пишеш в тях. А линка който си дал няма отношение към темата. Радико предупреждавам те че ако не престанеш да спамиш в темите ми, ще бъда предизвикан към използването на обидни думи. Атос ти като модератор защо търпиш някой да ми цапоти темите?
MTM:
Заглавието е. Какво става с топлината във вселената.
А не, какво става с топлината на Земята. И не забравяйте, че има космически вакуум...
Така че забравете, да се стопли Вселената
Радико:
Тази тема не е твоя, тя е част от форума а той не е твой. Като не искаш да ти пишат по темите дръж си ги на места недостъпни за "цапане" Друг бих посъветвал да пуска по смислени теми, на теб ще ти го спвстя този съвет.
технократ:
--- Цитат на: Радико в Януари 21, 2019, 08:54:03 pm ---Тази тема не е твоя, тя е част от форума а той не е твой. Като не искаш да ти пишат по темите дръж си ги на места недостъпни за "цапане" Друг бих посъветвал да пуска по смислени теми, на теб ще ти го спвстя този съвет.
--- Край на цитат ---
Айде бе, темата не била моя а на форума, ти май или си малоумен или се правиш на такъв за по интересно. А ти си много под моето ниво за да критикуваш темите ми, ти досега колко теми си пуснал? караш само на спам и сарказам. Айде майната ти, следващият път ще използвам още по силен епитет.
Аtos:
--- Цитат на: технократ в Януари 21, 2019, 07:59:58 pm ---...по топлото отдава на по студеното, и това не зависи от обема или плътността както смяташ ти.
--- Край на цитат ---
И как реши на своя глава, че така смятам?
А сега, хайде да спрете препирните вече!
Стига форумни колизии и драми, че ще започна да заключвам теми!
Технократ, предупреждавам те за втори път, внимавай с изразните средства!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия