Алтернативни енергоизточници > MEG, INKOMP, комутатори на магнитни потоци, магнитни усилватели

Магнитен акумулатор на Лийдскалнин

<< < (2/24) > >>

juliang:

--- Цитат на: caduceus в Януари 03, 2019, 08:03:54 pm ---Поне оправете неграмотното заглавие на темата, че алтиум направо взе да ми липсва като модератор  :) 
https://kaksepishe.com/akumulator/

PMH не е лъжица за устата на дървени философи, но все пак - дерзайте, с думи може пък и да стане нещо велико! Примерно диспут на редовните всезнаещи коментатори ;D
Успех!

ПП
Хипарх, естествено нямам предвид теб - ти си глътка свеж въздух тука  :)

--- Край на цитат ---

... и се сетих да попитам "Какво стана с предложението ми за оценяване на коментари?" :) Щото нямайки тази възможност ми се налага да позлвам други средства - да обърна вниманието на модераторите към т.11 от правилника а именно:

--- Цитат --- Уважавайте и ценете труда и времето на другите участници във форума. Забранени са всякакви обидни думи, преки характеристики/квалификации/обиди/заплахи, интригантство. Забранено е всякакво поведение, провокиращо конфликти и повишаване на напрежението.
--- Край на цитат ---
Подал съм съответния сигнал чрез бутона "информирай модератор", да видим какво ще стане.

Третия вариент който виждам е да ос*ра цялата тема, превръщайки я в арена на лични разпри и мерене на п*шки.

Та кое от трите предложения се харесва най-много на ръководството? :)

hyparh:
Cheers, Caduceus :)

Всъщност ми хрумна нещо относно модификацията като допълнение към предното ми мнение... Когато потоците навлязат в проводника и се завъртят спираловидно поради пренасищане, те изстрелват свободни електрони (влизащи и от околната среда) през получилия се тунел и така възниква насочения електронен поток или електричество. Самите спираловидни потоци всъщност представляват магнитното поле.

ПП. Юлияне, мислиш ли, че като цъкаш постоянно минусчета (или палец надолу) на някои "потърпевши", те ще спрат да пишат? Ми те може и на теб постоянно минуси да дават...

caduceus:
членове, точки... практика - йок.
Айде нещо конструктивно, за да не кажете че не ви давам нищо /въпреки че само единици ще разберат/ :)
PMH е система за създаване на двойнствен по характер етерален ток в проводник. Ползва се за натрупване на меки електрони /флуиден оргон/ в масивни материални тела, с цел временно намаляване на енергийната им поляризация и оттам на теглото им.
Ед изрично пише, че изделието е направено с тази цел, ама май няма кой да чете /или не може/. Върви заедно с генератора му на "магнитна светлина", както той се изразява.
Идеята за двойния етерален поток е ползвана и от Тесла във системите му за извличане на негативно електричество от земята.
Който разбрал - разбрал.
Поздрави! 
 

juliang:

--- Цитат на: hyparh в Януари 03, 2019, 08:20:29 pm ---ПП. Юлияне, мислиш ли, че като цъкаш постоянно минусчета (или палец надолу) на някои "потърпевши", те ще спрат да пишат? Ми те може и на теб постоянно минуси да дават...

--- Край на цитат ---

Хипарх, ако на теб ти харесва влизането на някой в темата с:

--- Цитат на: caduceus в Януари 03, 2019, 08:03:54 pm ---PMH не е лъжица за устата на дървени философи, но все пак - дерзайте, с думи може пък и да стане нещо велико! Примерно диспут на редовните всезнаещи коментатори ;D

--- Край на цитат ---

и че този начин на изразяване спомага за създаването на конструктивен диалог ... Не бях останал с такова впечатление за теб... Но аз не съм човек дет ще търпи някакви селтаци да влизат в дискусията с ритник по вратата и да раздават квалификации като последна инстанция.

MTM:
hyparh Наздраве!!!
 Потоците са три. Или така нареченото Неутрино в случея е виновно.
 Това си е  мое мнение...но доказано. Дали ще го кръстим Етер, или други подобни, почти няма значение. Но потоците са 3.иначе няма как да стане

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия