Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Що е то време
Maistora52:
Фактите са следните:
1. Простият не знае, че е прост!... т.е. не знае, че нищо не знае!... или, не знае, че може и да знае нещо!
2. Умният знае, че не е съвсем прост! ... т.е. знае, че нещичко поназнайва!
3. Геният "знае, че нищо не знае"!... ми как?! - и простият и умният взети заедно - знаят повече от него!
Това е обобщеният Кюп! Всички сме вътре! Някои от нас, не знаят къде са! Други знаят, че са някъде там - около!
Трети, знаят, че никога не могат да напълнят делвите на Данаидите... просто защото нямат дъна... нямат основа, и ... водата ще изтича, колкото и да се мъчат да ги напълнят...
Их, как хубаво го казах! - делви... глави... вода - знание - нещо тече, едно нагоре, друго надолу... около - въртене в кръг с уклон към зацикляне или излитане "по допирателната"... кюп - форум...
Ура! - имаме си кюп за Свободна енергия!
Айде веселете се, бе, празници са... стига сте мъчили клавиатурите!
технократ:
--- Цитат на: Maistora52 в Декември 24, 2018, 05:31:53 pm ---Фактите са следните:
1. Простият не знае, че е прост!... т.е. не знае, че нищо не знае!... или, не знае, че може и да знае нещо!
2. Умният знае, че не е съвсем прост! ... т.е. знае, че нещичко поназнайва!
3. Геният "знае, че нищо не знае"!... ми как?! - и простият и умният взети заедно - знаят повече от него!
Това е обобщеният Кюп! Всички сме вътре! Някои от нас, не знаят къде са! Други знаят, че са някъде там - около!
Трети, знаят, че никога не могат да напълнят делвите на Данаидите... просто защото нямат дъна... нямат основа, и ... водата ще изтича, колкото и да се мъчат да ги напълнят...
Их, как хубаво го казах! - делви... глави... вода - знание - нещо тече, едно нагоре, друго надолу... около - въртене в кръг с уклон към зацикляне или излитане "по допирателната"... кюп - форум...
Ура! - имаме си кюп за Свободна енергия!
Айде веселете се, бе, празници са... стига сте мъчили клавиатурите!
--- Край на цитат ---
Хайде Майсторе, на теб и на всички от форума, честита коледа и приятно прекарване. Хубавото е че има различни мнения, макар че едните попадат в умната категория, а другите в неправилната категория, защото определението "глупава категория"не е подходящо. :) ;)
Аtos:
--- Цитат на: Maistora52 в Декември 24, 2018, 10:16:07 am ---и ви го казвам най-откровено, писна ми да обяснявам, като на малки деца - ЧЕ ДОРИ И МУЗИКАТА ДОКАЗВА, ЧЕ ВРЕМЕТО ВЪВ ФИЗИЧЕСКИ (А ДОРИ И В ПСИХИЧЕСКИ) АСПЕКТ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО УСЛОВНО ПОНЯТИЕ (ФИКЦИЯ), С КОЕТО ОБОЗНАЧАВАМЕ ПРОЦЕС!
Нищо повече и нищо по-малко!
--- Край на цитат ---
Примерът с музиката не е от вчера и първи го бях предложил още преди 2-3 години почти!
Само че...изобщо не доказва, че времето е фикция!
Музиката доказва, че времето е абсолютно като параметър за всичко, що е ЖИВО!
Ходи обяснявай на животните или на растенията, че било фикция...
hyparh:
Трябва някак си да отбелязваме процесите, няма как. Именно това отбелязване ние наричаме време. Но в корена си нещата са просто процеси. Това е цялата работа около "времето" казано накратко.
Весели празници и от мен на всички!
Радико:
Час по атеизъм.Класната;
– Деца .. и така да знаете Бог няма. Ето пример, Марийке, ти Бог виждаш ли?
– Не!
– Ето ... значи няма Бог!
Иванчо вдига ръка от последния чин.
– Ти пък какво искаш?
– Може ли да задам и аз един въпрос на Марийка?
– Задавай...
– Марийке, ти на учителката мозъка виждаш ли го?
– Нее..
– Значи, НЯМА мозък!!
То и четвъртото измерение не се вижда по тази причина.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия