Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Възможна ли е скорост по голяма от скоростта на светлината
MTM:
Радико в грешка си.
Радико:
За какво само да дращя по екрана на полусчупения телефон като никой тук не може да възприеме дори и нещо толкова елементарно и логично, че има здрава основа на която е стъпило цялото мироздание. От там нататък, всуе е всеки опит за обяснение.
MTM:
Ядрения взриф, лъчистата енергия превишава скороста на слънчевата скорост. Доказано е.
Радико:
--- Цитат на: MTM в Декември 15, 2018, 10:01:56 pm ---Радико в грешка си.
--- Край на цитат ---
Значи ако говориш за електромагнитния импулс при ядрен взрив... Не знам, там всичко е възможно. Обаче не знам дали някой го е измерил на практика. Иначе като се замисля от гледна точка на моята хипотеза ЕМИ може и да е по бърз.
Това вече е повод за размисъл. Имаш една бира от мен.
hyparh:
--- Цитат на: Радико в Декември 15, 2018, 10:19:14 pm ---За какво само да дращя по екрана на полусчупения телефон като никой тук не може да възприеме дори и нещо толкова елементарно и логично, че има здрава основа на която е стъпило цялото мироздание.
--- Край на цитат ---
Няма как да знаеш това предварително. Може да драснеш едно-две изречения поне за тази "елементарна и логична основа". Пък белким сме достатъчно схватливи да я разберем :) Всяка гледна точка е ценна и може да допринесе за цялостното разбиране.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия