Форум > Филми, видео лекции
"Алтернатива 3"...
Аtos:
Не знам дали е нормално да има такива смущения, предполагам да?
Ти поне си бил пряк свидетел на времето, по което изчислявахме антени и пълзяхме по покривите, че да хванем по-добре втора програма от съседа :D
А за видео техниката от 1962-ра не можем да приложим днешните стандарти. Да, смущенията са от безжично предаване, тук си прав, но според мен, може да се дължи на "предаване до базата" или до друга машина. Не се знае записващият модул къде е бил поместен точно.
Само не ме разбирай погрешно - нито отричам, нито потвърждавам автентичността, понеже нямаме достатъчно данни! Но не съм привърженик на моменталното заклеймяване на всичко, което не се вмества директно в представите и мисленето ни!
По дяволите, ние (предполага се) сме мислещи същества със способност за анализиране на информация, не сме овце :D
smsi-h:
Тука има какво да се попрочете по темата.
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=bg&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.bg&sl=en&sp=nmt4&tl=bg&u=http://bibliotecapleyades.lege.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZJ.htm&xid=25657,15700022,15700124,15700149,15700186,15700190,15700201,15700214,15700230&usg=ALkJrhhvLf37fNQ2iVlpc9zB5RUQ_KjzAg
PyroVeso:
Изобщо не се и съмнявам, че в момента, в който направят виртуалната реалност достатъчно "реална", едно минимум 90% от човечеството ще се пресели там и ще си живее в подобни "алтернативи", а x_name41, smsi-h и някои други ще са им байрактарите. То (човечеството) и сега го прави - чрез книгите, филмите и компютърните игри, но тогава вече епидемията ще е масова... А там какви оргони, какви СЕ-та ще се леят, какви колонизации на Алфа-Кентавър, какви боеве с извънземни, с илюминати, с "мъжете в черно", с политици и с всякаква презряна сган... - бедна ви е фантазията! Да са живи и здрави по онова време роботите, които ще поддържат телата им живи...
В този смисъл пък "Матрицата" ще се окаже пророчески филм! :)
Аtos:
Весо, ако махнем иронията и сарказма от поста ти, сам не знаеш дори колко пророчески е той ;D
А относно "Матрицата" (по-точно първата част), дори не е пророчески според мен, защото е описание на вида "реалност" в която живеем сега. Интерпретацията разбира се, не е точно 1:1, но идеята е.
Между другото..."Инсайд" каца днес на Марс, да почакаме, да видим...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия