Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Теория за големият взрив

<< < (3/5) > >>

svetlio760:
Хехе, браво Атос! Аз ще копипеистна един мой отговор от друга тема, за да поддържам стила:
Абе, хора, като си говорим за вселена, време, пространство, дайте да се върнем към началото на началата и да помислим за големия взрив! Чувал съм, че той се е получил при докосването на две вселени. В светлината на това, се замислих за другите измерения и дали ако ги прекрачим не отиваме в друга вселена, където тече друго време, друго пространство, друга Менделеева таблица, други физични закони, а другите вселени, дали са се случили чрез голям взрив, допирайки се трети две вселени и така взрив след взрив, двойки вселени след двойки вселени, се замислих за женските оргазми- онази експлозия дето става в главата на жената, точно зад очите й в момент на върховен екстаз! Дали в духовен смисъл не се ражда още една вселена когато това се случи? Те нали казват, че всеки човек е отделна вселена, та се замислих... Двама човека- вселени правят секс, докосват се издълбоко, у единия гръмва експлозия зад очите му и има- няма 9 месеца и той ражда.
 И след дълбок размисъл ми просветна отде учените са измислили цялата тая идея за раждането и живота на нашата вселена! Всъщност всичко е заложено в подсъзнанието ни  ;D

Аtos:

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 11, 2018, 10:59:57 pm --- В светлината на това, се замислих за другите измерения и дали ако ги прекрачим не отиваме в друга вселена, където тече друго време, друго пространство, друга Менделеева таблица, други физични закони.......

--- Край на цитат ---
Друг компютър, друга симулирана реалност с друг софтуер, други параметри и така нататък...
Само дето няма как да прекрачиш в друг компютър (друга вселена) с материйното си проявление, възможно е само софтуерно "по мрежата" (духовно), пък там, дали ще ти се появи/даде тяло, зависи от локалните заложени параметри.

Радико:
Атосе пак бързаш в разсъжденията като пърле "малко магаре" пред майка си. Първо трябва да разгледаш прескачането от една в друга програма на компютър в многозадачен режим.
Представи си две игри стартирани едновременно в различни прозорци.

Аtos:
Глупости! Защо да го разглеждам? Нищо не предполага плавна преходност - нищо не се знае :D
А и нали разчитам на интелект в някои от вас?
А ти си представи, че "един до друг" работят два принципно различни компютри - квантов и органичен!
Единият симулира в 4 мерно, а другият - в 7 мерно пространство! Разлики...колкото щеш!
Вземи играта "Worms armagedon" ? В старата двумерна версия може да се емулира и под ДОС, макар и едноцветно.
Новата версия е 3D (мен не ме кефи), но играта е същата! Опциите са повече, разбира се.
По подобен начин е възможно, човек след смъртта си да попада в подобна многомерност и понеже не я познава-да е дезориентиран доста време! Просто личният софтуер(програма) попада в ОС, много по-висока и способна да разгърне потенциал и усещания непосилни за 3D.
А някои от тези, абсолютните прагматици на расата ни, които не са способни да мислят извън възприетото само от първичните си сетива, напълно вероятно е да се лутат на "прага на световете", отказвайки да приемат новите реалности. Те биха били просто...буквално призраци - ползващи неволно многомерността на средата, в която са, но опитвайки се да прилагат разбирането си единствено към физически съществувалата им преди същност (старата ОС).
Ок, в сравнението ти за един компютър с Windows, все едно сме "отворени" в ДОС конзола...

GreenHulk:
Възможен е ъпгрейд още тук...

"Има някои от стоящите тук, които няма да вкусят смърт, докле не видят Царството Божие дошло в Сила"...
Ев. Марко 9:1

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия