Форум > Файлов архив

Не пипай тази книга! Ян ван Хелсинг

<< < (2/4) > >>

caduceus:
Здравейте всички,

gomi - благодаря за доверието! Веднага проверих, резултатите са:

1. Баркодът наистина излъчва негативно поле, и то доста силно. Степен 7 по десетстепенната скала, когато се мери от ярката външна страна /ползвах прозрачно пакетче от носни кърпички/; от вътрешната бледа - степен 2.
2. Негативното поле се ориентира перпендикулярно на повърхността на която е баркодът, губи ефект на височина около 130 см. над него. Представлява нещо като енергиен паралелепипед с малка страна колкото е баркодът, разсейващ се с разстоянието.
3. Два баркода, ориентирани обратно и един срещу друг, гасят взаимно негативното поле до около степен 2 - представете си поза 69 например за нагледност  :)
4. Светлината активира структурата, на тъмно не работи  ;)
5. Рисунката с концентричните кръгове във файла наистина деактивира негативното поле, но не са необходими никакви словесни утвърждения, тука малко се е попрестарал авторът  :) Позалитнал е човекът
6. Вторият символ е интересен, но работи по друг начин, не е ясно още как - вероятно има и мантра към него и чисти пространствено по-широко, има периметърно действие.
7. Тоталната смърт на негативните полета на баркодовете може да се уреди например чрез наслагване на две, най-добре три полета от разположени на равни разстояния хармонизатори на Слим Спърлинг, активирани със позитивна вълна от подходящ звук, пречистваща мантра или знак от свещената геометрия - а най-добре сигла. Това разказва играта на негативни полета от всякакъв вид, включително излъчвания от мобифонни ретранслаторни клетки, ДОР, земни телурични токови излъчвания и др. подобна смет  :)

Не бях проверявал досега баркод... Наистина е учудващо, прочетох и книгата. Има доста верни неща, ще я попроуча по-основно като имам повече време.
Ако съм пропуснал нещо, кажете да допълня
Поздрави

gomi:
 ;D ;D ;D
  "7. Тоталната смърт на негативните полета на баркодовете може да се уреди например чрез наслагване на две, най-добре три полета от разположени на равни разстояния хармонизатори на Слим Спърлинг, активирани със позитивна вълна от подходящ звук, пречистваща мантра или знак от свещената геометрия - а най-добре сигла. Това разказва играта на негативни полета от всякакъв вид, включително излъчвания от мобифонни ретранслаторни клетки, ДОР, земни телурични токови излъчвания и др. подобна смет"

Би ли дал повече инфо за тези "устройства" - как изглеждат, как се правят?

П.С.
жена ми обикаля из вкъщи и къса баркодове  ::)  :P

Nicolov:
К'во да си говорим пичове, открихте тайната на свободната енергия! Отдавна готвя супа между два бар-кода така засмукват оргона, че нема нужда от разбъркване сама се готви ;D!

aviv:
На мен не ми се отваря втората част на книгата.

caduceus:
gomi

http://www.slimspurling.com/

http://www.fieldwerks.com/this_article_courtesy_of___click.htm

http://www.lightlifetools.com/news/index.html

Слим си отиде за съжаление, той е и съавтор на екологичните проекти за пречистване на околната среда в САЩ, както и на устройството R2, станали известни чрез книгите на Друнвало Мелхиседек. По-специално повече за това пише във "Да живееш в сърцето" - изтеглете я от библиотека Спиралата.
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E4%F0%F3%ED%E2%E0%EB%EE

Технологията на оргон концентриращите и излъчващи рисунки, сигли, геометрични и триизмерни конструкции е много древна... По същността си те са пасивни концентратори, а допълнителното им активиране може да стане чрез звук или вибрация, светлина, както и по психически път чрез правилна визуализация. Например в древна Индия, преди около доста хиляди години това се е използвало в т.нар. Империя Рама като стандартна техника за управление на времето и пространството, а също и гравитацията. В Египет също. Янтра означава машина и същевременно рисунка, Мантра - активиращ звук /дума на силата със съответната вибрация - ключ/, а визуализацията е създавала линк - посока на действие...
Така че - в книгата има известна истина, и то не малко  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия