Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Студен синтез

<< < (2/5) > >>

Vale:
Ето я цялата книга на Марко Пицути "Забранените научни експерименти"

Михаил Кузмов:
Най после, открихме врялата вода!!

Vale:
EDM:

--- Цитат ---И аз си купих и четох тази книга. В нея са описани откровени лъжи и лакардии.
--- Край на цитат ---

А следващия цитат е от преди предговора на книгата:

--- Цитат ---И досега, всеки път, когато някой учен обяви, че е намерил решение на нашите енергийни проблем, бива обвинен в научна измама, отстранен от поста си и обявен за шарлатанин.
--- Край на цитат ---
EDM сам ще разбере какво имам в предвид.

EDM electronics:

--- Цитат на: Vale в Септември 22, 2018, 01:12:25 pm ---EDM:
А следващия цитат е от преди предговора на книгата:
EDM сам ще разбере какво имам в предвид.

--- Край на цитат ---
Ще бъда кратък, защото  нямам излишна енергия за излишни спорове:
Да, 99,9% от ония, които твърдят, че са открили СЕ, са шарлатани, къде съзнателно, къде поради психични проблеми. Справка - Интернет.
Всички теми засегнати в книгата сме ги коментирали тук във форума и е достигнато всеобщото мнение, на неработещи принципи. Колега, ти си нов във този форум и говориш така, както ние, когато бяхме нови. Не мисли, че колегата ти ЕДМ е платен трол на конспираторите, той е трол, но на собствения си кеф.

Отделно, ако беше чел книгата, щеше да ти стане ясно, че автора е технически неграмотник или най-малкото с повърхностни познания. Такъв е и другия автор на "Изгубени открития" - Джери Василатос. Не може разни там литератори, да се изживяват, като учени. Целта на тези хора е сензацията, да предложат на съвременните течения и маниаци за СЕ "храна" за ПАРИ! Тези писателчета излагат в творбите си НЕДОКАЗАНИ сензации и ни втълпяват, че са истини! При уфолозите е същото. Всеки ден четем как кацат извънземните, а ония които се противопоставят на такава недоказана информация, са платени тролове на Ротшилд и Сорос  :D - звучи наивно, нали?

Няма нито едно доказателство на практика от описаните експерименти на тоя италианец, напротив, има много, които тук сме доказали (как), че са лакардии.

И моля ви се, престанете с аргументите за конспирацията - звучи, като клише; дайте факти, факти дайте...
Не ме репликирай, моля те, споровете са безсмислени. Нито ще променя мнението на хората с предразсъдъци, нито те ще ми докажат обратното.

epwpixieq-1:

--- Цитат на: технократ в Септември 22, 2018, 10:36:21 am ---Уважаеми съ-форумци, неотдавна четох една книга на Марко Пицути "Забранените научни експерименти", в книгата се описват много експерименти с най различен характер, експерименти със студено електричество на Никола Тесла описват се експерименти на студен синтез, които най ме заинтригуваха.

--- Край на цитат ---

Съжалявам, че това е основният ви източник за информация относно Тесла. EDM electronics правилно изразява, на база на опит, негативно отношение.
Много пъти съм споменавал на страниците на форума. Ако се интересувате какво е правил и документирал Тесла четете патентите му, записките от Колорадо Спрингс или публикациите които е правил. Всичко друго, особено тези, които пишат за него книги, са глупости. Не си губете времето с тях. Ако не знаете езика за да четете публикациите в оригинал, научете го! Това ще ви бъде най-добрата инвестиция в живота.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия