Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Търся живак
технократ:
--- Цитат на: atos в Септември 20, 2018, 04:44:36 pm ---Ами...то трябва да се чете май - " Бесплатная доставка в Bulgaria службой China Post Registered Air Mail "...
Ама ти вярно не четеш, какво ти се пише, тук Весо го каза:
--- Край на цитат ---
За този дето го пие живакът, ми то логично е да се свърже с много вещества в храносмилателният тракт, пък тоз китаец го сърба. Ква стана тя :) :Dотносно поръчката за живак от руският сайт, ми то ббезплатна доставка не съм чувал да има :o
Аtos:
Много неща не си чувал...ма вземи прочети поне някои, така поне ще си ги виждал ;D
juliang:
--- Цитат на: технократ в Септември 20, 2018, 04:28:33 pm ---Този линк дето го даваш за закупуването на живачни ампули, е на руски онлайн магазин. Опитвал съм да поръчвам от чуждостранни онлайнмагазини но не става. Как да го поръчам от там като трябва да се превежда на руски, а и доставката ще се оскъпи много. Няма ли български онлайнмагазини за такива изделия?
--- Край на цитат ---
Ако толкова много те плаши руския ... :)
https://www.aliexpress.com/item/100PCS-5MM-diameter-mercury-switch-with-tracking-number/32428734838.html
Сайта е китайски, и реално е от класата на Амазон - там пазаруват хора от целия свят.
Трябва ти само кредитна (или международна дебитна) карта. Не ти трябва нищо да пишеш - натискаш "Buy now, даваш данни за адрес на доставка (на английски) и номера на картата за плащане + кода за сигурност. Пратката пристига в пощенския ти клон, а ако куриера не го мързи - и до пощенската ти кутия. Цената за доставката е включена в цената, ако не е упоменато друго под самата цена. Доставката на малък пакет от Китай до България струва някъде между 1.5 и 2 долара, защото китайското правителство стимулира износа много сериозно. Същата пратка в обратна посока - от България до Китай - струва над 40 лева с Български пощи... :)
Ksurnev:
--- Цитат ---Наистина, в течна форма той е в биологично неактивно състояние
--- Край на цитат ---
Ей, хора едно време живака се е използвал като отрова: малка капка в ухото на спящия е била сигурна смърт, но не веднага.
Аtos:
Да, и ние сме чели "Татул"... :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия