Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
+ и –...има ли фиксирана поляризация електрическият заряд?
krasias:
То нулата при трифазните мотори не върши никаква работа, дали ще я вържеш или не си е все тая, мотора си работи.
Михаил Кузмов:
atos, има възможни и невъзможни неща! Каква е точно идеята? Да коментираме невъзможното, или да го направим възможно? В последната ти проста схема липсват подробности. Като например, всичко ли приемаме за идеално в схемата? Т.е. източници с абсолютно еднакви параметри, крушки също, проводници също, начин на опроводяване също. Ето казвам, има или няма среден проводник все тая! Защо? Защото в точките на свързването му, няма да има никаква потенциална разлика.
Ако обаче горе описаното не е идеално,....... впрочем отвори линка от преден пост на juliang, и ще разбереш какво става. Т.е. през среден проводник тече ток, създадена е потенциална разлика в точките на свързване. Тогава е необходим, или просто върши работа.
Аtos:
hyparh, не съм казал, че вярвам! Гледай как се интерпретират нещата често... хаха...
Но все -пак е интересно ;D
Какво да му става на линка, това е симулатор, той е изграден точно от алгоритми, базирани на това схващане!
Бях на лов, ударих слон, ако не вярваш, питай жената, аз всичко и казвам.
juliang:
--- Цитат на: atos в Август 01, 2018, 05:50:24 pm ---Какво да му става на линка, това е симулатор, той е изграден точно от алгоритми, базирани на това схващане!
--- Край на цитат ---
Atos, точно за това аз се опитвам да давам примери с прав ток. Ако имаш съмнение че законите на Ом и Кирхов не важат в една толкова проста схема, захранена с прав ток ... не виждам смисъл изобщо да спорим. Ако един симулатор не може да се оправи с 2 батерии и 3 резистора през които протича прав ток ... не знам как изобщо правим компютри, телевизори и осцилоскопи :)
Радико:
Не Юлияне Атос въобще не се съмнява в законите на Ом и на Кирхоф.
По долния цитат обяснява всичко:
--- Цитат ---hyparh, не съм казал, че вярвам!/quote]
Всичко е било манипулативни изказвания с цел водене потребителите за носа далеко от опреддлени теми. На това още му викат демагогия. Не знам какви са причините за подобна политика а и не ме интересува. Всяко нещо което има начало трябва да има и край. Мисля, че сега е времето за мен. Смятам да прекратя участието си в този форум поне до като не забележа съществена промяна в съдържанието на публикациите, в което силно се съмнявам. От този момент нататък ако случайно някой има въпроси към мен, на лични или по пощата. Искрено желая успех на онези които наистина търсят СЕ. Все пак се замислете това ли е най доброто място за постигане на целите. Довиждане, въпреки, че по вефоятно е да е сбогом.
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия