Начало > Правила на форума, изисквания за правопис, урок по граматика, работа с изображения

Форумът да не приема анонимни потребители!!!

<< < (2/4) > >>

Радико:
Напротив, няма да си има никакви проблеми ако е спазен закона, тоест ако не събира данни в повече и не ги предоставя на трети лица. Отгоре на всичко ако има предварително идентифициране на личността публикация във форума може да се използва в случай на правни искове при патентни спорове.

edin:
Вие май, много на сериозно се вземате...
Тва от скука ли или от жегите?

Ksurnev:

--- Цитат ---АТОС Ksurnev, реакцията и желанието ти са разбираеми, но...какво точно означава анонимни потребители?
--- Край на цитат ---
Има форма за регистрация, полетата да са задължителни. И не бягай по тъча, като че ли не разбираш.
АЛАН прати ми ги на лични.

caduceus:
И аз съм "ЗА". Крайно време е всеки да си отговаря за думите - по какъвто и да е начин. Колкото по-прозрачно, толкова по-добре... Манипулаторите и троловете обичат анонимността, нека не им е комфортно  :)

Maistora52:
Мненията дотук, плюс онези в темата "Политиците и политиката" ме водят до неизбежния извод, че в нашия Форум процента на промитите мозъци (и в аспект "демокрация" и в аспект "комунизъм") е съпоставим с процента на същите не само в цяла България, но и в целия останал свят.
Първо искам да ви е ясно мнението ми (повтарям се за кой ли път!) относно какво е Идеята за "Комунизъм", какво изопачиха от тази Идея т.нар. "комунисти" пръкнали се навсякъде по света - като хлебарки, и в същия аспект - Идеята какво е Демокрация, и въобще имат ли почва такива Идеи за Реализация въобще всред човеците?
 
Комунизмът като обществен строй, е възможно НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО, ИЗМИСЛЯНО ОТ ЧОВЕКА! - проблемът е, че човекът ВЪОБЩЕ нито е дорасъл за такова общество, нито ще дорасне - ЗНАЧИ - проблемът не е в Идеята, а в човека! Апропо - идеята за Комунизъм се пръква на базата на философите Утописти, а какво е Утопия - вижте си в речника - общо взето (перифразирано) - "нещо невъзможно"!
Абсолютно същото се отнася и за Демокрацията (само и единствено в древно-гръцкият и аспект - всеки друг вариант е безплоден!) - и това което ни пробутват като Идея за Демокрация ДНЕС разни там политиканчета от цял свят - въобще НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ А ИДИОТОКРАЦИЯ.

Следващите редове идват да пояснят, че:
1. Има огромна разлика между Народ и Политиката, която се прокарва от неговите Политици. Оттук - всички т.нар. Русофоби се оказва, че са съответнияТ процент нещастници с ПРОМИТИ МОЗЪЦИ. .. т.е. - да мразиш Руския народ е същото като да мразиш Българския народ - а това има само едно определение НАРОДО-ОТСТЪПНИЧЕСТВО! - защото независимо от доста омешаните ни гени - тук на балканският полуостров, както и цяла Русия, Полша, Словакия, Словения, Македонско и Сръбско ЖИВЕЕ ЕДИН НАРОД - СЛАВЯНИ
- ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА! Това е Историческата и Генеалогичната ИСТИНА - НЯМА ДРУГА!,
2. Политиката - от друга страна всички много добре знаят, че (особено в последно време) е една от най-префинените Форми на Обществена ДЕМАГОГИЯ - т.е. Обществено ЛЪЖЕНЕ - НА ВСИЧКИ НИВА.!!!!!!! - И ТОЗИ (така наречен) Политик, който ЛЪЖЕ НАЙ-ДОБРЕ - ТОЧНО ТОЙ НАЛАГА СВОЯТА ЛЪЖА НАЙ-МАСОВО!

Така наречените ОБЕЩАНИЯ на "политиците" нямат абсолютно нищо общо с РЕАЛНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ И НАМЕРЕНИЯ - същите да бъдат изпълнени. Налице е прозаичният ФАКТ, че има т.нар. "върхушка в сянка", която ОПРЕДЕЛЯ, ДЕФИНИРА И НАЛАГА СИЛОВО какви обещания да се дават, като в същото време НАЛАГА (именно Силово!!!) Дефинираният и Определен ТЕХЕН РЕД - наричан скоро след Втората Световна Война - НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!! - който няма абсолютно нищо общо нито с Демокрацията, нито със Социализмът, да не говорим пък въобще за Комунизъм...

Мислете бе момчета, МИСЛЕТЕ и не се поддавайте на идиотската им ПРОПАГАНДА!
И не мразете Братята Руси - защото никога, нито в близкото, нито в далечното ни минало - зло от тях не сме видели - говоря за Русия като Народ, не като Политика!

А това, как някой ще тълкува присъствието на Руска войска воюваща с Турският Поробител тук на Балканите е въпрос само и единствено на Чест! - Честният ще го определи като Войска ОСВОБОДИТЕЛ, безчестният - като "руска окупация" - каквато на практика никога не е имало в пределите дори на цялата някогашна територия на Стара Велика България.

Жал ми е за нещастните безчестници... просто жалки твари! - не с промити а направо с изметени мозъци!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия