Начало > Правила на форума, изисквания за правопис, урок по граматика, работа с изображения

Подарявам акаунт за mazeto.net

<< < (3/5) > >>

Аtos:

--- Цитат на: Радико в Юни 24, 2018, 09:25:41 pm ---Или са два профила на един човек.

--- Край на цитат ---
Естествено, че е така. Вие сякаш пък не знаете, че Христо и Локо са един и същ човек...
На Локо поста аз го изтрих.

Михаил Кузмов:
Как да го знем? Две различни имена, един човек ако пише от различни IP адреси, мисля че никой не може да разбере! Пък и стилът на писане се различава!
Не е ли редно такива дублажи да няма?

merlinbg:
   Тук напълно подкрепям Михаил Кузмов. Не мисля, че е нормално някой да има два или повече акаунта (освен ако не става въпрос за раздвоение на личността, но това вече е психиатричен проблем и трябва да се лекува) и ми се струва по-коректно ако има такива хора поне да бъдат обявени в някоя тема, за да знаят останалите съфорумци с кой пишат. Да живеем в демократична държава и всеки може да си прави каквото си поиска, но от морална гледна точка ми се струва, че е измама (да не казвам гавра) към останалите.

alan:
   @Михаил Кузмов, остави го Христо, той отдавна е в матрицата и пуснал шкембе, дебел 120 кила и зависим от храната и доставката на интернет. Такива са обречени от самосебеси, неразграничавайки реалността от бонбон в обвивка и шоколад на който пише: има остатъци от бадем..

Ако съблюдаваме жицата на форума, нека кажем, че и водата все пак гори... темите които чета в последно време не са много свързани със участъка на развитие.

Исках да отворя нова тема, ама като гледам няма смисъл, понеже болшинството го вълнува нещо друго... и абстрахирайки СЕ, човек почва да го човърка  нещо друго.

За какво аджеба съзнанието прави отделни сектори?

Михаил Кузмов:
Не можем да оставим нещо на страна, нещо което довежда масата на форума до очевиден бъзик!! locco се появи след Христо, ако не ме лъже паметта. locco работи на принципа копи-пейст, и отваря теми без ни най малка проверка, има ли подобни и какво се е коментирало в тях. Това ме кара да си мисля че не са едно и също лице, но може и да греша.
Зависи кой колко го познава, и до колко чрез платформата на форума може да се разкрие подобна измама. За мен, дублирането на акаунти е измама. Просто, с няколко акаунта можеш да манипулираш мнението в своя полза.
Това не се е случило но е възможно, както е възможно писането от различни IP адреси под различни имена.
До момента, нито един от двата акунта не се появява да потвърди, или да опровергае!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия