Начало > Новини от света на технологиите
10 киловата ядрен реактор.
Радико:
--- Цитат --- една справедлива и съвършена
--- Край на цитат ---
Е те това ти е гршката димитре. Такова словосъчетание има само в един странен роман наречен "Утопия"
В реалността има повече или по малко несправедливи.
Когато сравняваш двама души и обвиниш при това единият, че лъже това не е доказателство, че другия казва цялата истина. Той може да лъже повече или да лъже по малко а може и еднакво с първият да лъже.
Във реалността просто избираме от двете или повече на брой злини най малката. Е някой са на принципа "Ако ще е да е" и избират най голямата злина особенно ако ще е на чужд гръб.
MTM:
Темата е за 10kw ядрен генератор.
А не за Американската съдебна система.
Радико:
--- Цитат на: MTM в Май 09, 2018, 09:37:12 pm --- Темата е за 10kw ядрен генератор.
А не за Американската съдебна система.
--- Край на цитат ---
Ми така е. отворих темата с идеята: "блким извлечем малко полза" но в търсене на оправдание за бездействието си виж какво сториха.
juliang:
--- Цитат на: dmitarp в Май 09, 2018, 09:24:09 pm ---Само ми е чудно защо всички, които са получили повиквателна от тази система оревават света, ангажират една седмица вестници, правителство и общество, а не идат там и да се оставят в ръцете и, сигурен съм, че ако са невинни, както твърдят, една справедлива и съвършена съдебна система би ги оправдала, вместо да рискуват никога да не напускат България, защото ако не тук все някъде ще ги изпратят при нея.
--- Край на цитат ---
Защото ако не оревеш всичко, резултата ще е този:
дали ще е в Щатите или в България - системата не работи ако не я ръчкаш (т.е. и там няма СЕ :) ). За разлика от тука обаче в Щатите длъжностните лица са ужасени от перспективата медии и други длъжностни лица да се ровят в техните дела и да намерят нещо "гнило". Докато тук, както личи по отговора, това е в реда на нещата.
П.С. писмото е адресирано до мен лично... така че мога да говоря от първо лице...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия