Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Снемане на енергия от Тесла Траф или КАПАНАДЗЕ ефекта

(1/1)

hristolocco:
Здравейте хора, наблюдавайки филмчето: https://www.youtube.com/watch?v=ceDEIg9ETbA&index=3&list=PLcMLMA1PiIW2YNJqDNoMb08Je8rKySfFx&t=601 Kapanadze 2015.05.12 - Бестопливный генератор 4,8кВт.
Забелязах, че Тариел говори за получаване на голяма енергия в вторичната на Тесла Траф-а, като первичка нарича Тесла Траф, захранван с батерийка Крона (9V), а вторичка нарича схемата с която снема енергията сгенерирана от Тесла Трафа наречен первичка в патента му WO2008103129A1 - Independent energy device.
Значи Тесла Траф-а, Капанадзе казва работи на около 200 000 херца. Захранва се с обикновена батерия 6F22 9V.
От него енергията се сваля във вторичния контур и се подава на консуматорите 14,8 Ампера.
Трансформатора на Тесла е с 8 навивки първична от медна тръба Фи=6мм за климатици, на видеото и се виждат витките, има разрядник последователно от две автомобилни свещи насрещно разположени с премахнат страничен електрод.
Вторичната на Тесла Трафа е с канализационна PVC тръба Фи=50мм. и дължина 50см. или 0,5 метра, като отгоре и от край до край е навит проводник с изолация жълто+зелена ивица (за заземяване, че е по-евтин) многожилен 4кв.мм. с диаметър 4мм.
От всички платки, само оная, която посочи Тариел и каза, че захранва Тесла Трафа с нея се ползва, а и черната кутия в която злите езици https://www.youtube.com/watch?v=oi7qViCGa0Q говорят, че е скрил акумулатор. Другите боядисани с черен спрей платки, не се използват.
Жалко, че оператора въпреки поканата на Тариел да забучи камерата в кутията не го направи. Сега нямаше да се чудим за Схемата вижда се ТХО и Умножител от ТВ на платката както и три големи радиатора, също и малък мрежов трансформатор, който да дава самозапитката 9 волта захранване и електролитни кондензатори, както и диоди (схема грец предполагам) - токоизправител.
Ако пуснете да гледате видеото на голям HD монитор или ТВ ще се видят още подробности, които може да ви убягват гледайки го на малък екран.
За принципа теоретично обясних в http://mazeto.net/index.php/topic,10254.0.html
Още насоки http://mazeto.net/index.php/topic,1546.msg92479.html#msg92479

Така, че на практика излиза: Капанадзе = Тесла Траф + схема за снемане на енергията му.
Като източника на Енергия е самия Тесла Траф, който с малко енергия на входа си прави много енергия на изхода. http://mazeto.net/index.php/topic,8982.0.html
https://www.youtube.com/watch?v=_CRkDySQCSM Kapanadze 100 KW free energy unit test in Turkey
https://www.youtube.com/watch?v=CcCYvr-jQuQ free energy 48 KW KAPANADZE 3 phase Tesla device demo TMZ 2008.02.27

Zebra11: А от чего неонка и люминесцентные лампы горят около Тесла Трафа ??? это поле раскручивает электроны в бифляре, но они бешено вращаесь стоят наместе. Чтобы они пошли через нагрузку необходимо подать напругу. Запитать с упсника транс, как у Капы Зелёная коробка - это самодельный преобразователь так как фирменный упс глохнет.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия