Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Октомври 21, 2020, 03:40:12 pm ---Не че нещо, но отдавна има индикации, че някое пиянде или наркоман могат да подпалят 3-та Световна >:(
Не е един път, не е от вчера...
--- Край на цитат ---
А те щото руските капитани на бойни кораби и подводници на най-заклетите трезвеници... :)
И какво точно може да направи пияния капитан? Да не носи ракетата лично на рамо, че да залитне и да я изпусне? Аз лично бих бил много по-притеснен от пиян матрос или кранист на пристанището...
Не че ракетата ще вземе да избухне дори и да я изпуснат ... те ги изпускат от самолети (по-точно ги изхвърлят нарочно) и пак не избухват...
VITAN:
Неотдавна имаше случай на дрогиращи се, стояли на бойният пост, изстрелващ американски междуконтинентални ракети. Това как е?
Никога не съм чел за пияни или дрогирани руснаци на такива места. Никога. От думата съвсем!
Мога да ти изровя (с много труд, че беше отдавна) как капитан на торпеден отсек на руска ядрена подводница обясняваше:
- ако наводниш торпедо с ядрена бойна глава (бие по цели на не по-близки от 10 километра), така се прави преди да го изстреляш,
после идва отбор юнаци с големи лупи и оглеждат всеки квадратен милиметър от торпедото,
а ти дока не изпишеш 1 кофа мастило,
няма да ти дадат да си дигнеш главата.
А като прочетат какво е написано, оттам следват други неща според как тръгне следствието...
На тоя пиян англичанин не разбрах нещо да му се е случило.
Радико:
особеностите на националния риболов прекрасен руски филм. Много истина има там.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Октомври 22, 2020, 08:47:42 am ---особеностите на националния риболов прекрасен руски филм. Много истина има там.
--- Край на цитат ---
Така е. Гледаме игрални филми и разбираме, че в бъдещето само янките ще спасят Земята, Слънчевата система и Вселената като цяло.
Филма по-горе съм го гледал, типичен продукт на 90-те. Но това не значи, че първата версия за гибелта на подводницата Курск - "разгильдяйство" (небрежност) - е истина.
Истината се оказа съвсем друга.
И тя отново не е в твоя полза...
Радико:
Да но като се вземе в предвид истината за Чернобил. Реактор който не би трябвало да може да се взриви.... Все ми се струва, че ядреният армагедон по скоро ще започне от руска страна. И защо смяташ че Курск е потопена при акт на агресия а не при акт на защита на света от някой превъртял на борда и.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия