Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (179/266) > >>

ppipilica:

--- Цитат на: weka в Септември 10, 2020, 10:34:51 pm ---Имам един познат той инсталира фотоволтаици в Варненско, че той от преди 4 години започна да ми разказва за странни клиенти които имал. В имотите си имали цистерни с гориво (газ и дизел), вилите с подземия пълни с кашони с най различни храни и запаси с вода. Определено нещо ще става но кога ще е...

--- Край на цитат ---
Да, има си име параноя, колко дизел ще се запасиш 50-100 тона, ми храна, ми вода, ми къде ще снасяш сутрин то си требе и цистерна за тая цел. И колко време ше изкараш под земята, ко ще правиш по цял ден, тия щом сега ги е страх гарантирано са изтрещели тотално след една седмица в мазата. Квото и да става трябва да сме готови да се справим, тез новото поколение от 90' нагоре не стават и за чеп за боб, поне 80% от тях.

Радико:
Много сте ограничени много.
Само за военни конфликти между хората си мислите.
Въобще наясно ли сте за какво става дума. Ма кво питам то е ясно колко ви е ясно. Никой управляващ не се притеснява от ядрена война защото за разлика от вас са наясно, че такава няма да има. Това което ги притеснява се нарича Апофис.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Септември 11, 2020, 08:43:18 am ---Много сте ограничени много.
Само за военни конфликти между хората си мислите.
Въобще наясно ли сте за какво става дума. Ма кво питам то е ясно колко ви е ясно. Никой управляващ не се притеснява от ядрена война защото за разлика от вас са наясно, че такава няма да има. Това което ги притеснява се нарича Апофис.

--- Край на цитат ---
Чупи всички рекорди по алогично мислене и преиначаване.  Не се спира. :D

За първи път чувам, че хората се притесняват за бъдещето не от война, а от метеорит.  :D
Колко пъти в човешката история е падал унищожителен метеорит и колко унищожителни войни е преживяло, и колко действат и назряват в момента.

Основните страхове на хората са война и глад. Ако някой пък случайно се е притеснил и от евентуален метеорит, който ще му падне на главата, то той е неспасяем случай и задължително ще е и комуноистерик.  :D

Михаил Кузмов:
Апо́фис (Апоп) е египетска митологична фигура – чудовище, представяно с образа на змей. Негов господар е Сет – бог на злото и най-големият враг на Хорус. Древният мит разказва, че през деня Ра плувал по небесния Нил на лодката Манджет, осветявайки земята. Вечер, достигайки вратите на преизподнята, се прехвърлял на лодката Месектет, плувайки със свитата си по подземния Нил. Но Апофис, желаейки да го възпрепятства и да го погуби, поглъщал водите на Нил. Ра и обкръжението му започвали чутовна битка с Апофис, в която Ра винаги побеждавал. Апофис бил принуден да повърне обратно водата и Ра продължавал пътя си, за да се появи сутринта на небесния Нил.     Ъъъъ, ЕДМ разбра ли ся? Положението е възгеч щом казва Радико!   (преписано от уикипедия)

Радико:
Кузмов
На името на това чудовище е кръстен астероид със големина околи 300-400 метра. А миже би и малко по голям който или през 29та или през 36та или през 69та година ще центрира земята за да изправи кривата земна ос. Да неосведомената тълпа глупаци се притесняват от други неща.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия