Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
VITAN:
--- Цитат на: tranteev в Юли 13, 2020, 12:11:58 am ---Ей хора , това не е ли форум за свободна енергия, какви глупости мъдрите в тая тема? Засрамете се!
--- Край на цитат ---
Когато дадеш без пари и 1/10 от това, което съм дал, да си помисля да се засрамя.
Иначе ти на кое чудо залагаш?
На Капанадзе, клетката на Джо или на кое?
Как мислиш с празнословци, мързеливи и нямащи излишни хилядарки да откриеш нещо?
А, да, ти с чужди ръце, само агитка ще го раздаваш....
П.п. Баннали са в тубата Саня от Флорида. Защо ли?
P.s.2
Японски преводач си подал оставката, след като не успял да преведе от български език диалога:
- Какво правиш?
- Нищо. Работя.
EDM electronics:
--- Цитат на: VITAN в Юли 13, 2020, 08:26:10 am ---
--- Край на цитат ---
Проверих, наистина са баннали канала в Ю-Туб на Саня от Флорида, а той беше един отличен кореспондент от колониалната митрополия и предаваше директни, топли новини, казваше и показваше истината. Не им е удобно да се казва публично истината.
Смятайте как стои въпроса там със свободата на словото и демокрацията. Тия взеха да надминават и най-големите диктатури в света, не че не са били винаги такава, ама само се правеха на демократи. Само глупака вярваше, че там политическата класа се избира чрез пряк избор. Цялата им демокрация е кукла на конци барабар с президента.
Ако са имали честен президент, то той винаги е бил застрелван. Световни първенци са в това отношение. Време е неоимеприята да се разпада и света да си отдъхне. Що зло сътвориха на света, що войни, що чудо...
nasko:
Втория канал на Саня:
https://www.youtube.com/c/SanyaFlorida/featured
tranteev:
--- Цитат на: VITAN в Юли 13, 2020, 08:26:10 am ---Когато дадеш без пари и 1/10 от това, което съм дал, да си помисля да се засрамя.
Иначе ти на кое чудо залагаш?
На Капанадзе, клетката на Джо или на кое?
Как мислиш с празнословци, мързеливи и нямащи излишни хилядарки да откриеш нещо?
А, да, ти с чужди ръце, само агитка ще го раздаваш....
P.s.2
Японски преводач си подал оставката, след като не успял да преведе от български език диалога:
- Какво правиш?
- Нищо. Работя.
--- Край на цитат ---
не знам ти какво си дал, но знам аз какво съм дал и мога още да давам...
прав си тук е пълно с празнословци, дали с хилядарки или не, те са си такива.
изумяваме фактът, че очаквах тук да посрещна разбиране за мои идеи и широка дискусия от мислещи хора, но уви получих само нападки "поредният, ти нямаш ли си друга работа, айде още един.."
не мисля ,че това е целта на форума-да обсъждаме вирусната паника или световни политически сценарии, скоро и извънземните ще дискутираме... ;D
Бе мързи ли ви да мислите?
Скоро ХИВ ще хвръкне по въздуха.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
VITAN:
--- Цитат на: tranteev в Юли 13, 2020, 11:38:17 pm ---не знам ти какво си дал,......
--- Край на цитат ---
Що си новобранец.
--- Цитат на: tranteev в Юли 13, 2020, 11:38:17 pm ---.... но знам аз какво съм дал и мога още да давам...
--- Край на цитат ---
Аа, то има ли пазарна стойност?
Или само сантиментална.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия