Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Радико:
Краси стигнал съм до извода, че нещата не са точно така както си ги представяш, наясно съм горе долу как си ги представяш защото и аз съм си ги представял по същия начин. Сякаш нещата са много близки до принципите на интернет. Сякаш за създаването на интернет Тим Бърнс Лии е прозрял или му е показано как работи Акаша. И изглежда, че белите и жълтите ползват различни търсачки.
krasias:
Я ми опиши как си представям нещата......
Радико:
Нижно ли е да влизаме в заядливи спорове.
Написах "горе долу"
Наясно съм, че си черпил имформация от едни апокрифни по соц време документи преписвани на ръка и на пишеща машина лист по лист. При Венцислав Евтимов. Не си писал кой знае колко много по въпроса, но достатъчно за да си изградя някаква представа. ВЪВ НАЙ ОБШИ ЛИНИИ РАЗБИРА СЕ
krasias:
--- Цитат на: Радико в Юни 20, 2020, 04:57:02 pm ---Наясно съм, че си черпил имформация от едни апокрифни по соц време документи преписвани на ръка и на пишеща машина лист по лист.
--- Край на цитат ---
Е за това те попитах за да съм още по сигурен че изобщо не си наясно, на тъмно си.
--- Цитат на: Радико в Юни 20, 2020, 04:57:02 pm --- Не си писал кой знае колко много по въпроса, но достатъчно за да си изградя някаква представа. ВЪВ НАЙ ОБШИ ЛИНИИ РАЗБИРА СЕ
--- Край на цитат ---
Не се учудвай, аз отдавна съм взел мерки така че не всеки да разбере какво знам. И понеже това не е окултна тема и не мисля да я превръщам в такава споменавам само за последно, при прераждането наистина има много фактори но няма нищо общо с интернет, поради един от най важните фактори там наречен "заслуги". За който фактор съм сигурен че нищо не знаеш, а на мен ще са ми нужни няколко дена да ти обясня всички подробности.
Радико:
--- Цитат --- И понеже това не е окултна тема и не мисля да я превръщам в такава.
--- Край на цитат ---
Дали не е такава или не си разбрал, че окултното е в основата на това което обсъждаме в тази тема. Ако не си разбрал до сега, не се притеснявай, няма да си единственият.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия