Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Радико:
X_name много хора страдат от разни наследствени или придобити нелечими заболявания, но те казват, да аз съм болен. Само джендърите твърдят че са си наред:
Спокойно това било само любов. Ама я същност:
Като не мога да стана като другите ще ги направя тях като мен.
Михаил Кузмов:
Имах в предвид че годишно се раждат 80 с неопределен пол. Не могат да бъдат причислени към никой пол! Защо ли? Как е в България, няма статистика, или поне не се съобщава!
Виж x_name41 те търсят някакви права! Какви и кой им ги отнема? Никой не им пречи да се гушкат под юрганите.
Може би искат да си правят седмични паради, да им осигурят лежанки в паркове и площади. Ако това е липса на права, тогава защо надарените мъже да не си ги мерят пред народното събрание, а пък ти да си водиш сина и дъщерята да гледат!!
Какви са техните норми за човешко общуване? Очевидно всичко на показ, иначе аз не разбирам какви други права им са нарушени? Това "нещо" не се примирява докато всички не разберат че е обратен. Защо?
Има и такива които си знаят мястото и не се натрапват. Живеят между нас и по някога не можем да разберем че са обратни освен по първични белези. Нямам против тези хора, но в другата част от тях наглостта е фрапираща. Точно тази част се използва за нечисти цели. Обясни ми ти защо трябва да има плакати с насърчителна гейщина. Ето тук започва мръсната война, както и приемането на конвенцията и още много "инициативи" вкл. принуда на полиция и държавни служители да участват в паради в Швеция, защо да не се случи и при нас?
teofilius:
Преди две три седмици попаднах на такава група в фейсбук Младежка ЛГТБ организация. https://www.facebook.com/lgbtdeystvie/ Драснах някой ред при това без да използвам цинизми и веднага подали оплакване в Фейсбук при което за малко да ми бъде закрит профила. Плачковци които само се оплакват че не ги третират като нормални хора но наистина са си извратени и искат извратеността им да се приеме за НОРМА. ...
x_name41:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 15, 2018, 10:49:42 pm ---Обясни ми ти защо трябва да има плакати с насърчителна гейщина...
--- Край на цитат ---
ще отговоря така. Когато спре да има извратени коментари в медиите по разни теми, тогава ще спре и насърчителната гейщина, което очевидно няма как да спре както се очертава, защото тези неща са отражение на средата а тя е такава извратена и пълна с цинизми, лоши помисли и лукавщина. Когато хората почнат да мислят чисто тогава ще спре всичко това и е самата истина
Аtos:
Не, не си прав!
Ние приехме гей съществата!
Но защо се говори за гей-общност?
След като няма нищо странно да си гей, защо трябва да има такава общност в социум?
Имам познати гейове, имал съм колеги...някои от тях са готини, други са комплексирани, но са си нормални хора (докато не се пробват да ме свалят).
Защо, по дяволите, гей общността се опитва да се разраства? Каква е причината? Нима наистина не разбират, че са патологично отклонение в природен аспект?
Все едно болните от рак или друга неизлечима болест, да се опитват целенасочено да заразят цялото човечество с нея? ЗАЩО?
Защо тези хора се опитват да прокламират, че сексуалните пристрастия са необходими за узаконяване в норма на законово ниво?
По тази логика би трябвало да се признаят правата и на педофилите, изнасилвачите и содомитите и не само да се признаят, а да се узаконят?
Обратните не се преследват от закона, защо те самите започват да преследват закона?
Наистина ли не разбират, че това би отворило вратички в юрисдикцията за безброй други извращения, които биха останали ненаказани?
Представяш ли си абсурдността на ситуацията?
След "n" години да има закон, според който аз мога да съдя някоя мацка, която съм срещнал на улицата, че съм се възбудил от нея, а тя не ми е осигурила секс (анален, щото такива са ми сексуалните предпочитания), или пък някоя майка, че не ми е дала да се гавря с 3 годишното и дете (щото...пак такива са ми сексуалните предпочитания)...........?????????????????????
ПЪЛНА ИДИОТЩИНА!!!!!!!!!!!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия