Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (125/266) > >>

VITAN:
Пренасям от другата нишка тук:

--- Цитат на: Радико в Юни 04, 2020, 01:16:31 pm ---Щ,Щ,Д.
--- Край на цитат ---
Току що по тубата пуснаха: някакъв негър вика на полицията: ЩЩД
И те изстреляха с гранатомет по него граната със сълзотворен газ!

VITAN:
Юруш братя, в САЩ настъпи комунизма!
Всеки може да си вземе всичко без пари! Дори самите пари!! От банкомата!!!
От 2 минута:
https://www.youtube.com/v/ffzGmYrlNLQ
Упс, много негри не работят и карат на социални помощи. И безброй минути и трафик на GSM.
До 3 часа през ноща в проблемният квартал куфеят, до 14 часа спят. Така че, ако минавате през такъв квартал - сутрин.

EDM electronics:
VITAN, аз не мога да ги разбера тия американци?

Не знам колко обикновено взимат там  ;), нямам такава информация  :D, но се доверявам на нашия колега Радико  ;), той вика под път и над път по време на корона епидемията и при 40 мил. безработни имало бол работа за 92 000 $ - годишно  :D и няма кой да я заеме, та излезли сега да протестират, по 500 000 $ на година ли искат? Много нагло, много...  :D

А ние тука как караме с минимална заплата от 610 лв., някой да е излязъл да протестира?

Радико:
ЕДМ
Защо се опитваш да нагаждаш разни неща за да ме провокираш. Значи първо на първо, тия протести въобще не са за заплати а заради смъртта на един човек.  Полицейския произвол в тази страна е в огромни размери. Това е едно от нещата заради които тя не ме привлича грам. Големите заплати са част, неразделна част от същото онова нещо което е и в основата на този полицейски произвол. Миналата година дори застреляха племенника на наша телевизионна звезда. Това обаче ме значи, че хората нямат пари за охолен живот. Всички имат, но за охолен скотски живот. Там принципа е:
Трай си и хляб и зрелища ще има колкото искаш. Ако не си траеш ставаш част от зрелищата. Това не значи обаче, че другите са по различни. Единственната разлика е, че едните подсигуряват две неща а другите само едно. Едните Хляб и Зрелища а другите само ВОДКА.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Юни 04, 2020, 09:00:11 pm ---Трай си и хляб и зрелища ще има колкото искаш. Ако не си траеш ставаш част от зрелищата.
--- Край на цитат ---
Ух, англосаксонец да се наричаш, първа радост е за тебе  :D
Майтап бе Уили.

Иначе си прав. Съвсем наскоро Путин им пусна по още около 300 лв. наши пари за всяко дете,
да имат бащите им да поркат!
М'чи тъй де, и те са хора  8)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия