Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
PyroVeso:
Този така яко се е изгаврил с джендърите, че дълго време ще им дрънчи тенекията отзад, заради него...
https://dnes.dir.bg/spektar/holandets-iska-da-e-vazrastov-dzhendar
"Емил Рателбанд казва, че тялото му е на 49 години (а той в действителност е на 69), защото мисли позитивно, вегетарианец е, не пие, не пуши и всеки ден изминава 10 км пеша. Ако възрастта му бъде призната официално, той обещава да върне пенсията, която е получавал през годините, в които е бил пенсионер."
Гавра, гавра на квадрат!
Аtos:
Браво!!!
Ма...разбира се, щом можеш да манипулираш юридически и социално биологичния си пол, що да не можеш да манипулираш възрастта си или етноса си? Че дори и биологичния си вид?
Аз искам да ме признаят за циганин! Да вземам големи помощи и да не си плащам ток и вода, знае ли някой по кои бюрократични пътеки се минава?
А още по-добре ще е да се обявя за ротвайлер и да ме осинови млада, красива и богата дама! Обещавам да и нося хвърлената пръчка винаги, да не я хапя грубо и редовно да препикавам храстите пред входа на къщата и... ;D ;D ;D
dmitarp:
Защо е нужно да ставам циганин, по добре да ми признаят вече, че съм на 80 години и да ми отпуснат пенсия
PyroVeso:
Забележете каква подла стръв им слага на кукичката: щял да си върне пенсията за годините, през които я е вземал "неправомерно" спрямо новото си положение...
Какво следва от това?
Ако му откажат, хората веднага ще упражнят върху институциите граждански натиск, понеже как така някой иска да върне пари в бюджета на държавата, а някакви тъпи бюрократи ще го спират? (Същевременно, човекът си има собствен, и очевидно доста успешен бизнес около темите на личностното развитие, и му дреме на шпагата дали ще върне пенсийките за 3-4 години назад...)
Ако приемат, допускат прецедент, което ще означава, че ще трябва да го допуснат и в обратната посока - т.е. да осъществят въжделенията на някои колеги тук и да ги пенсионират 20 години по-рано.
Ако пък стигнат до осъзнаване на абсурдността на ситуацията, ще трябва да признаят, че тя е абсурдна и по отношение и на пола и името...
Въобще, една доста, доста неприятна ситуация за джендърската идеология...
Както се казва: шах-шех!
Аtos:
По-скоро е неприятна за джендърската политика на държавно ниво. Щото това е опасността за нормалните, а не
че разните му "различни" пискат там и си развяват природните дадености...те да си крякат.
Уникално умен пич, ето това се казва дух и нестандартно мислене, за отпор на извращаването на обществото!
--- Цитат на: dmitarp в Ноември 24, 2018, 05:25:14 pm ---Защо е нужно да ставам циганин, по добре да ми признаят вече, че съм на 80 години и да ми отпуснат пенсия
--- Край на цитат ---
Абе...схемата с ротвайлера по ме блазни сякаш ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия