Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
EDM electronics:
--- Цитат на: plcsoft в Май 28, 2020, 10:00:09 pm ---история от преди 100 и кусур години при това подплатена със доста лъжи. Тъй че, по-културно, поне да не вони......... нали, всеки има право на Мнение!!!!!!!!!
--- Край на цитат ---
plcsoft , като ти чета изказа /риториката/, като не ми отговори на сюблимния въпрос, неадекватната ти логика и пр. личностни параметри, имам чувството, че говоря не се човек, а с рязана карабина. :D
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 28, 2020, 10:44:57 pm ---... имам чувството, че говоря не се човек, а с рязана карабина. :D
--- Край на цитат ---
Ъмдам,
на Баташкото клане основните "играчи" са били както башибузука, така и помаците.
Турците на последните им стрували сеира, като им рекли нещо от рода:
- А бакалъм, да ви видим какви сте правоверни!
И помаците пролели реки от братска кръв. Братска разбира се по род, не по вяра.
filchef:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 28, 2020, 10:29:03 pm ---За кои точно граници, предполагам говориш за съединението. Англия ли имаш предвид?
--- Край на цитат ---
Не той говореше за средна и северна Добруджа и за Македония и Западните покрайнини, които земи са ни обещани и дадени след присъединяването към Оста - Рим Берлин и Токио.
Ако Хитлер не беше се полакомил да воюва на изток можеше още да са наши земи - от тия всичките земи след ВСВ ни оставят само средна Добруджа, а орязват Западните покрайнини и Македония, която поделят между сърби и гърци,а северна Добруджа връщат обратно на Румъния.
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 28, 2020, 10:44:57 pm ---plcsoft , като ти чета изказа /риториката/, като не ми отговори на сюблимния въпрос,,,,,,,,
--- Край на цитат ---
И кой беше той, че нещо съм го пропуснал в навалицата от коментари! ??? А не ми се връща на зад, да ти чета умизмите!? :)
VITAN:
В САЩ вече официално са 40 000 000 безработни.
Около всеки 7-ми работоспособен.
Ако има и 2-ра вълна на COVID-19, както се очаква есента...
чакайте гражданска война 2.0
В новините вече виждате как нещата се подгряват (пожарните се боят да ходят по пожарите - никой не ги гаси, където тълпата пали и разграбва). Доказателства бол, само не по СМРАД-овете за подробности.
Какво ни грее нас? О, изчакайте декември и ще видите...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия