Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (96/266) > >>

Ksurnev:
Последните години станахме VERY OPEN.
Както е тръгнало, след 20-тина години ще трябва да спрем празнуването на ТРЕТИ МАРТ.
Е те това вече трябва да ни плаши.

EDM electronics:
Лос Анджелис приятели, дааа.....  :D
Като чуем за Лос Анджелис и все едно извънземните идат, а ние с космическия кораб попадаме на друга планета с две слънца, а там едно богато - ах колко богато, а пък каква демокрация, въобще щастие отвсякъде. Едва ли има място, където човек би се чувствал по-щастлив от Лос Анджелис.

Но нека да видим приятели, как живее там обикновения арбайтер, като Радико. Ще му завидите, че се е върнал в България и ще осъзнаете, че ние тук макар и колония живеем доста по-човешки и нормално.

А един колега о форума скоро беше казал - умрях от смях  ;D : "Всичко хубаво идвало от Америка"  ;D
Абониран съм за канала от години на Алекс Брежнев. Той посещава места в цяла Америка, защото е шофьор на камион и живее там 20 г.

https://www.youtube.com/v/JDw8h3G8lqg&t=1388s

dymelsoft:
EDM electronics, това е донякъде въпрос на избор. Всеки човек сам избира как да живее. Познавам хора и в България, които живеят в каравана и това им харесва.
Прави ли ти впечатление от клипа, колко е чисто. Всичко е излъскано и няма никъде боклуци.
Може да изглежда мизерно, но за сметка на това не е кочина. Не знам какво се цели с този клип, но на мен ми прилича на лека пропаганда. В цял свят го има това.

Аtos:
Altium, знаеш ли смисъла на понятието "сарказъм"?

Радико:
Значи при американците живеенето на каравана е някакъв вид култура непозната у нас.  Можеш да видиш и хора живеещи в яхти. И тях ли да ги ожалиме живи. Между другото реших да пиина малко вода от извора по въпроса и понеже съм електротехник взех, че си потърсих работа в американските сайтове за работа. Същите като нашия "джобс.бг"
Ми няма да коментирам погледнете сами:
https://www.indeed.com/m/jobs?sameL=1&q=electrical&l=United+States&from=searchOnSerp 
92000 долара годишна заплата на първо четене.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия