Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (93/266) > >>

krasias:

--- Цитат на: plcsoft в Март 20, 2020, 09:35:05 pm ---
Ако щеш ми вярвай, но Не ми пука къде съм, можеш да ме сложиш където ти отърва, и там ще съм си добре! Винаги  ще съм в  златната си среда, тоест около центъра на тежестта! Това е осъзнаване! А ти ако искаш ме смъкни десет нива под основата, няма проблем, не ми пречиш......  :)

--- Край на цитат ---
Да това е осъзнаване и в твоя случай точно това е проблема, тука законите са доста по сложни от това което си представяш защото се налага да се събират противоположни неща. Осъзнаването винаги е индивидуален акт и първото което идва с него това е осъзнаването на собственната индивидуалност, и тука идва главния проблем защото осъзнаването на собственната индивидуалност автоматично те изхвърля от стадото изобщо от цялата ти пирамида. Осъзнатите индивиди не стига че са много малко но винаги са встрани, дори и да изглежда че са сред другите реално те не са там. Така че навсякъде в твойта пирамида ще си остават единствено неосъзнатите, което пък проваля всякакви шансове за промяна.

EDM electronics:
Попаднах на едно видео с шокиращи данни от кратера на ада - САЩ.
Заради Covid-19 си спряха цялата икономика с 20 000 загинали, я от вируса, я от нещо друго, а знаете ли колко деца изчезват безследно там всяка година и за какво?

В България децата до 15 г. са 1 мил. - уж, аз мисля, че са доста по-малко, а в САЩ всяка година изчезват 460 000 деца за сексуални престъпления, робство, органи и извличане на хормони на стреса от деца, което американските вампири използват, като най-силния наркотик. Няма да се учудя, да има и канибали, които живи да ги ядат. 20 000 загинали от Covid-19 срещу 460 000 деца, долу-горе колкото са всичките български деца до 15 г. възраст.

Плашещо е и това наистина ме плаши. Сега разбирам защо колегата epwpixieq-1 се е върнал и спасил от ада в бедна посткомунистическа България. Правилно е направил, въпреки, че се усеща носталгията му по аУмеУрикУан дЖриийм.  ;) - дано ми е добър акцента  ;)

Гледайте видеото, трябва да знаете какво става по света, църква на дявола, страшна педофилия и робство:

https://www.youtube.com/v/M3IoORyaSH4

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 15, 2020, 11:21:28 pm ---....Няма да се учудя, да има и канибали, които живи да ги ядат....
--- Край на цитат ---
Останало ми е в паметта, че около Амазонка е останало някакво автентично диво племе - канибали. Стотина екземпляра.
И екозащитниците надали вой, да се спре напредъка на цивилизацията, зер тия канибали да не изчезнат  >:(

Altium:
Имайки предвид заглавието на темата, мен лично ме плаши ужасната, отчайващо ширеща се простотия сред масите! :)
Измислят се некви нови физики и конспирации, вярва им се сляпо в тях без да има каквито и да било доказателства.

Разбирам да има доказателства, но да вярваш на 100% като кон с капаци на нещо дето я го има я го няма, не е много умно.
Много по-умно е да вярваш в него на 50%, нарича се хипотеза.

VITAN:
https://youtu.be/IqokEeoKKtc?t=5192 времето е нагласено, само се пуска...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия