Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Аtos:
--- Цитат на: lz1jer в Юли 30, 2018, 09:19:03 pm --- Конституционният съд отхвърли Цариградската конвенция преди няколко дни. Застрашените да си отдъхнат, оставаме си мъже и жени :)
--- Край на цитат ---
Засега...а децата и внуците ни?
prp:
Чудесен пример как дезинформацията и пропагандата може да манипулира масите. Никъде във въпросната конвенция не ставаше въпрос ни за педали нито за джендъри нито за гей бракове. Има я свободно в интернет всеки може за две минути да се убеди сам. Има текстове за защита на непълнолетните срещу обрязването но явно тук всички сте за обрязването на невръстни деца. Важното е всеки да си направи съответните изводи.
Аtos:
Сигурен ли си?
Почти всички, които пишем тук сме я чели, някои даже на английски, понеже преводът осакатява малко смисъла на някои формулировки (к'во да правиш, българският език няма толкова много изгъзици - думи за полове).
Защо е засегнато само обрязването на момичетата, а това на момчетата се пропуска, според теб? Че то е десетки пъти по-масово и популярно?
Защо да е неправда и обида да се обърнеш към някого в мъжки род, преди да си го питал как се самоопределя, че и на санкции да подлежиш?
И защо не е неправда и обида, ако този същият индивид се обърне към мен в среден род, след като аз се самоопределям като мъж...и не подлежи на санкции?
fantom4e:
само четене не е достатъчно Атос, трябва и разбиране, а това е проблем за над 80 % (не знам дали има връзка тия с ония %)
PyroVeso:
--- Цитат на: prp в Юли 31, 2018, 10:11:20 am ---...Никъде във въпросната конвенция не ставаше въпрос ни за педали нито за джендъри нито за гей бракове...
--- Край на цитат ---
Мда... и затова когато КС я отхвърли, още същата вечер ЛГБТ-сбирщината излезе на протест...
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/protest-protiv-reshenieto-na-ks-za-istanbulskata-konventsiya
Но доста по-притеснителна е информацията в линка от предишния ми пост... Оказва се, че децата се моделират от има-няма 5 години "бавно и полека".
Според дъщеря ми съм сексист, расист, и хомофоб. Скоро не съм ѝ отвъртал някой шамар, но това автоматично би ме превърнало в изверг и насилник... (от тези, дето НПО-тата и медиите трябва да решават дали да не им вземат децата, според ИК, и да ги дадат на гей-бракувани-двойки за осиновяване...). Пък аз не си спомнян да съм си променял възгледите през последните 30-ина години... Правете си изводите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия