Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (75/266) > >>

Радико:
Така е обаче лошо са си направили сметката американците. Щот са лоши шахматисти. Те ще се окажат най големия губещ вече го писах по нагоре. Аз лично нищо не печеля от това ама знае ли човек. Всяка точна прогноза за бъдещето може по един или друг начин да донесе полза. Въпроса е да направи човек прогнозата и после да се възползва максимално от нея.

plcsoft:
Докато вие се дърлите и си мерите гениите, цистерните със зараза са пристигнали!!!!!!!!!!!!!!! Да ни е честито, май ще се боледува! И то сериозно! Снимката е направена в Разградско гара Самуил!  >:( :(

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Март 14, 2020, 06:50:55 pm ---...Аз лично нищо не печеля от това ама знае ли човек...
--- Край на цитат ---
Ще ти кажа една американска мъдрост от времето на Великата депресия:
Когато на улицата вземе да се лее кръв - купувай!

(нама значение какво)

EDM electronics:

--- Цитат на: plcsoft в Март 14, 2020, 06:53:11 pm ---Докато вие се дърлите и си мерите гениите, цистерните със зараза са пристигнали!!!!!!!!!!!!!!! Да ни е честито, май ще се боледува! И то сериозно! Снимката е направена в Разградско гара Самуил!  >:( :(

--- Край на цитат ---
А ти да не си на принципа: "Наведена главица сабя не я сече" ?
Аз съм на принципа, като дойде дебелия край и няма накъде, грабвам меча. Такива са ми гените, от хайдутлушки род съм.

Но тук дърлене няма, а по-скоро излагане на факти.

Снимката ти е толкова реална, колкото оная с говорител на SNN от колониалната митрополия, който каза, че булгериан ракия лекува коронавирус и с надпис на американски.  :D

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 14, 2020, 07:04:54 pm ---А ти да не си на принципа: "Наведена главица сабя не я сече" ?

--- Край на цитат ---

Ако бях от тези дето ги споменаваш, до сега щях да съм ехей къде, къде ;D ;D. Но явно тестото с което съм замесен е от по-лютивите! Но не се давам лесно , ако ще и цялата вселена да е против мен!  :) Не се и оплаквам, така съм си още по-добре!!! ;) ;)
Просто предупреждавам!!!!!
Всеки си носи дисагите, сам! Ако има нещо в дисагите ще оцелее, ако ли не здраве да е! Но не съм и от хайдуците, че те са си най- джасали мамата! Както казваше един мой приятел  добър Психолог - ние мъжете винаги изпадаме в една от двете крайности, едната е на "амбицираният простак", а другата е на "безжалостният мръсник". Та хайдуците и шумкарите са мъже изпаднали във втората крайност, аз им викам "психясали фашисти". Въобще в съвременото общество много рядко се срещат мъже който да са уравновесени да не залитат в една от тези две крайности! 99% са грипирали в едно от двете състояния на осъзнаването! А да се изтръгне човек от тези крайности е истинска победа за демокрацията! Именно тези хора носят истинският, човешкият прогрес! Всичко останало е тероризъм, под една или друга форма! 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия