Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (71/266) > >>

VITAN:
COVID-19 E ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ВИРУС С ПРИЗНАЦИ НА АБСОЛЮТНО БИОЛОГИЧЕСКО ОРЪЖИЕ.

https://strogosekretno.com/index.php?p=newsroom&nid=9556

Четете до край. И ще ви мине мерака да се хващате за кобура...

Радико:
Витане това са текстове от няколко статии циркулиращи в нета. Ярко жълтите сайтове си ги прехвърлят един на друг. Сигурно има и истина в някой от нещата написани там, но гарантирам ти, че лъжите са много повече. Най опашатата е тази, че имали руснаците "почти" готова ваксина. Почти горова от преди три години ама ще я има след още година. Ха Ха Ха. След само три месеца този вирус ще е история. Както и грипа за който са недоразработили ваксината преди три години.

VITAN:
Хората са ти казали, откъде са преписали:

www.bta.bg Мързеше ме да търся оригинала. Ако БТА са жълтурковци,

тук в тоя филм на стената бяха окачени твоите идоли ти техните собственици:

https://youtu.be/kkQDm_11-6Y

Алекс Джонс. Кто управляет миром?

Казвай по 50 пъти: Оммммм...м..м, Оммммм...м..м,
удари един поклон и гледай 5-та минута и 45 сек.

Радико:
Витане
Полагам големи усилия да се сдържам. Да не се разсмея че жена ми ше ме помисли за Луд.
Ти не разбра ли че:
Аз нямам идоли
Нито в човешки нито във божествен вариант, няма идол за мен.
Въпреки че по някога пиша почти като ревностен християнин не съм такъв. Това, че симпатизирам на християнското учение не значи че съм християнин. Да мразя Путин това въобще не значи, че не мразя Тръмп. Въобще не си мисли, че можеш да си направиш някаква реална представа за това какво и как си мисля.
За теб аз съм четвъртото измерение. Нямаш нито сензори нито представа как да го осъзнаеш.

EDM electronics:
Може и да не си личи  ;), не само съм лададжия, но аз обичам Путин и нещо повече - боготворя го. Той е мой идол и аз съм напълно солидарен с каузата му. В него има нещо свръхестествено, вероятно и той е извънземен, като мен.  :D
С радост чета успехите му ката ден на голямата гросмайсторска геополитическа шахматна дъска, като отделям поне по 2 часа в денонощието, да си сверявам часовника.

Очаквам от него да победи общия ни враг - колониалния български владетел, за да успеем един слънчев ден с шутове, не с големи шутове да изритаме от държавата, за да си възвърнем СУВЕРЕНИТЕТА и поставим най-сетне правителство, което да служи не на колониалния господар - големите началници, както казва ББ, а на българския народ. Очаквам България да бъде освободена от колониалното си робство вече 30 г.

Тръмп го харесвах, не съм го обичал, беше ми интересен с перчама си и ме разсмиваше с хиперактивността си, но откакто УБИ без съд и присъда чужд гражданин - иранския генерал, буквално, като долен терорист, само въз основа на измислени и безпочвени обвинения, си промених мнението за него.

Вируса по всичко личи е биологично оръжие. Китайците вече открито взеха да нападат САЩ с обвинения за умишлено заразяване. Проведено е щателно разследване и има резултати. Обвиненията все още не са официални, но факта, че се правят от високопоставени лица по техните медии, показва становището на властта. Ще има развръзка по този въпрос.
Светът навлиза в рецесия, която според мен ще има гореща фаза на военен сблъсък, който ще стане в Сирия. Изхода ми е известен. Ще има набиване на глави. Очаквам светкавична война с убедително превъзходство на силите на доброто - вечните освободители, която ще сломи и най-малките надежди на хищните колонизатори.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия