Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (69/266) > >>

EDM electronics:
Нали съм лададжия, карам само Лада, не признавам други марки  :D, и като гледам какви ограничителни мерки се взимат за пътуванията, се притеснявам утре съм планувал екскурзия до Бузлуджа и Шипка, дали само за мерцедеси е забранено или и за Лади?  :D

Много съм доволен от колата си, няма разваляне, чук. И частите за основния й ремонт струват само 25 лв.  :D
Чудя се как карате другите марки с тия скъпи ремонти?  ;)
Досега съм сменял само едни накладки.

Радико:

--- Цитат ---  Много съм доволен от колата си, няма разваляне, чук. И частите за основния й ремонт струват само 25 лв.  :D
Чудя се как карате другите марки с тия скъпи ремонти? 
--- Край на цитат ---
Ми как лесно. Кой прави основен ремонт на кола вече. Тя астрата като навъртя 800 000 километра какъв основен ремонт. Сега колоте издържат нормално по един милион километра до основен ремонт. Не всички де но повечето. Иначе за пътуване с кола не се предвиждат ограничителни мерки. Освен разбира се до някои държави.

ndm:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 13, 2020, 03:58:48 pm --- И частите за основния й ремонт струват само 25 лв.  :D

--- Край на цитат ---
EDM electronics, от където и да го погледнем това си(СЕ) е набутване.  А за самия ремонт нищо не каза, кой(ще) го прави?
Учителката – Деца знаете ли откъде идват децата?
Децата наскачали- щъркелите ги носят, от родилния дом, еконт доставка по домовете…..
Иванчо като ги изслушал накрая казал – ъ, ми той тати сам си ги прави.

EDM electronics:
Eй..., покрай тоя коронавирус човек не може един майтап да си направи с Вас.  :D
Нали съм от БКП и КГБ, нормално е да карам Лада.  ;D

Радико:
Не знам колко точно е вярно, но може и да е вярно:
https://panchugov.blogspot.com/2020/02/blog-post_26.html?fbclid=IwAR30DKh6XFMSFx3gtYcphATwjL1ei-_hWz73MDA8D-jVSdTvObE_2oQjwcw&m=1 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия