Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (65/266) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 12, 2020, 09:35:59 am ---

Тук се изтърпяват присъди. Има по-лек режим, има строг режим, както е по всички затвори. ;) С борбата, позицията, най-вече мисленето, душата се превъзпитава.

--- Край на цитат ---

Какви присъди бе, ЕДМ! Всичката тази врява и робия е плод на човешката глупост и нищета! Няма никакви инкарнации, карми и какви ли не измишльотини, имащи за цел да обяснят човешкото невежество. Никаква борба и  социална позиция не ще имат полза за човека. Защото така само се усъвршенствува системата, а не живота на отделният индивид. Каквато и система да сътвори човешката глупост тя винаги ще си остане насилническа и вампирска за едни и облагодетелстща други. Виж за мисленето съм съгласен, че може да се промени но първо трябва да се изтръгне това мислене от зомбиращото въздействияе на системата. А това изисква, воля и трезво мислене, а не вперен поглед в монитора на лаптопа и телевизора, повтаряйки до припадък вменените от социума мисли. А на душата какво ще и превъзпитаваш, че тя си има всичко за това чудесно пътешествие наречено Живот, просто трябва да се осъзнае това, толкова. Разбирам тънкият ти намек и ирония, надявам се че и ти разбираш моето пиперливо мнение.  ;) :)

EDM electronics:
plcsoft, това е моя житейска философия и религия, така че не ангажирам никого с нея и не се сърдя, ако не се възприема.
Понеже съм изтъкан от демократичните принципи за западната демокрация  ;), възползвайки се от свободата на словото и израз на позиция, та нека оглася, така ще имаме ПОВЕЧЕ демокрация  ;D.

krasias:

--- Цитат на: plcsoft в Март 12, 2020, 12:49:57 pm ---Какви присъди бе, ЕДМ! Всичката тази врява и робия е плод на човешката глупост и нищета! Няма никакви инкарнации, карми и какви ли не измишльотини, имащи за цел да обяснят човешкото невежество.

--- Край на цитат ---
plcsoft, та като казваш невежество бъди мнооооого Внимателен, то се съдържа във всички нас и ако нещо ти е просветнало за малко то не бързай да мислиш че това е крайното знание. А  EDM electronics го е написал перфектно, няма какво повече да се добави.

ndm:
И не забравяйте, че са Ви сложили в специална килия да дадете СЕ-ту на останалите затворници за облекчение на мъките.

plcsoft:

--- Цитат на: krasias в Март 12, 2020, 01:54:48 pm --- plcsoft, та като казваш невежество бъди мнооооого Внимателен, то се съдържа във всички нас и ако нещо ти е просветнало за малко то не бързай да мислиш че това е крайното знание. А  EDM electronics го е написал перфектно, няма какво повече да се добави.

--- Край на цитат ---

Не мисли че, се слагам извън категорията на дебилите. :D Всички сме от един дол дренки, само дето не се усещаме! И аз като всички вас съм добре дресиран тъпунгер, само дето съм видял смъртта лице в лице и от време на време си давам сметка, че дните ми на този свят са преброени! Нищо повече, даже съм по-зле..........  ;D

Бре, голямо писане и обяснения, му ударих днес! Айде лека........ :) ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия