Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (6/266) > >>

Аtos:
Не, няма да местим коментари!
Ако споделената информация е наистина нещо, което някой смята, че трябва да ни 'плаши', мястото и е точно тук!

Друг е въпросът - дали; или; защо...?

dmitarp:
Според мен Радико е прав,  грозното патенце е било различно и поради това е гонено отвсякъде, и от него ли трябва да се плашим?

Аtos:

--- Цитат на: dmitarp в Март 16, 2018, 02:16:06 pm ---Според мен Радико е прав,  грозното патенце е било различно и поради това е гонено отвсякъде, и от него ли трябва да се плашим?

--- Край на цитат ---
Зависи...някои са по-плашливи, други - по-смели, кой е критерий ;D
Заглавието на темата предполага споделянето на общи страхове и опасения, за различните хора е различно!

tobo1:

--- Цитат на: dmitarp в Март 16, 2018, 02:16:06 pm ---Според мен Радико е прав,  грозното патенце е било различно и поради това е гонено отвсякъде, и от него ли трябва да се плашим?

--- Край на цитат ---
В случая изобщо не става въпрос за "грозно патенце", а за чудовищно извратено съзнание, опитващо се с всякакви средства да се приравни с нормалното.

edin:
Не ме плаши няква си личност. Плаши ме процесът и задкулисието, което прозира зад това същество. То е просто авангарда на социалния инженеринг, който е нещо брутално гадно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия