Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
Радико:
Въпросният ензим въобще не се интересува от вътрешните мутации на ДНК на вируса. Той просто полимеризира около "короната" бодлите на вируса и го неутрализира. Създавайки нещо като пашкул около всеки вирус. Има още едно такова вещество което организма ти произвежда по естествен път. Гама гулболин мисля че се казваше.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 04, 2020, 09:14:43 am ---Ами приеми го, че всички мерки дето се вземат за коронавируса се правят не за егоистите с "висок" имунитет, щото видиш ли те пиели много портокалов сок, ами за децата и старците, на които им липсва такъв по естествени причини. Има въобще много болнави хора, които подобна инфекция би ги погубила. Ти за тях сещал ли си се? Много са!
--- Край на цитат ---
EDM electronics, на това се казва естествен подбор, или по друг начин казано дарвинизъм, ако не е той ще бъде нещо друго. Всеки човек си е отговорен за здравето по начин по който се храни и по който живее, та даже и по начин по който се отнася към другите. Това не значи че не съчувствам на хората, но не мога да кажа че ги съжалявам. В крайна сметка природата си има свой закони, и независимо дали ни се иска или не, ние сме подчинени на тях.
За да получите малко перспектива погледнете историята, вижте какво е станало в Европа през 12 век с "черната смърт" ( 1347 - 1351 е бил пика ), между 100-200 милиона ( по целия свят ) са умрели. Това сигурно е било 1/4 от населението на света тогава, замислете се върху това, но хората са продължали. Така че не се тръскайте с този вирус, при положение че годишно (тоест всяка година) от вируси в света умират приблизително половин милион, ако не и повече ( само във САЩ са между 30-40 хиляди а те са само 5% от населението на Земята).
--- Цитат на: EDM electronics в Март 04, 2020, 09:14:43 am ---Чукай на дърво, да не ти дойде този вирус в къщата, че тогава не вярвам да си толкова спокоен. Мерило за имунитет няма. Няма как да си сигурен.
--- Край на цитат ---
Имайки в предвид как се разпространява и какви са времевите вълни (този вирус няма да е само за един сезон) в една или друга степен той ще дойде във системата на всички хора които са, поне в големите урбанизирани центрове, въпроса е само, както каза juliang, кава мутация ще бъде. Лично за себе си никога не съм имал имунизационни инжекции против вируси и няма и да имам, непрекъснато инвестирам в личното си здраве и на семейството си, и затова божа работа ако точно този вирус реши да ни пребори.
EDM electronics:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Март 05, 2020, 04:10:29 am --- Лично за себе си никога не съм имал имунизационни инжекции против вируси и няма и да имам, непрекъснато инвестирам в личното си здраве и на семейството си, и затова божа работа ако точно този вирус реши да ни пребори.
--- Край на цитат ---
Пак ти и семейството ти.......
Не разбираш ли, че ти и семейството ти не живеете сами в тая държава. Говорим за тези дето не са ти и семейството ти, оня там - комшията ти. А той нито има акъл, нито пари да инвестира в здравето си и на неговото семейство. За това ти говоря. Тези неща се правят най-вече за такива хора, а не да обясняваш по форумите колко ти и семейството ти сок пие. Има и други като теб, дето не пасат патки и те пият сок. Говорим за тия дето не пият, не знаят как да се грижат за здравето си или не могат.
Трябва сега да ти обяснявам какви хора има: имам позната самотна майка с малко дете. Има куп заболявания. Жената се притеснява дали би оцеляла, ако я пипне тоя вирус и какво ще стане с детето й. Трябва ли да я успокоявам, че ако беше като тебе да пие сок и да си поддържа семейството здравословно, нямаше да има тези страхове. На тези хора ли се подигравате, че имали паника?
Престанете да гледате егоистично. Да не мислиш, че аз не пия сокове, не спортувам или здравето за мен да не е табу. Вероятно в пъти повече от теб. Но поне съм солидарен с хора в неравностойно положение.
Забелязал съм, че тия дето са живели на запад, така са прихванали материалистичните и егоистичните ценности от това общество, че освен себе си, други не ги интересува. Огледайте се около вас, всеки си вика аз съм добре, а огъня гори в комшията му, а той си вика всичко е наред.
Продължавай де се подиграваш, че имало излишна паника, дразнител!
Tanas:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Март 05, 2020, 04:10:29 am ---... природата си има свой закони..
--- Край на цитат ---
epwpixieq-1, сигурно с Радико сте учили в едно училище, та не използвате правилно буквите. ???
Как мислиш, неграмотен чУек да дава съвети на други балами? Мислиш ли, че твоят краварски превод ще помогне на наШте овчари?
Въобще що са пънеш? Изглеждаш подозрителен братле, но не СЕ отчайвай!
Бих ти препоръчал катушката на Мишин за релаксация. ;)
ventsy74:
Но да чете ръководството(user manual)
в оригинал.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия