Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
montanar:
Преди време работих в една медия около 2 години ..... нагледал съм се на какво ли не ..... 90% от информацията която се тиражира е най обикновена помия - продажност шуробаджанащина нагаждачество.
От тогава не поглеждам никаква медия от типа телевизия радио и вестници.......
Действително медийте са четвъртата власт. Жалко че повечето хора са така зомбирани че не виждат по-далеч от носът си .....
И това важи за цял свят не само за България.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: montanar в Февруари 27, 2020, 11:07:51 pm ---От тогава не поглеждам никаква медия от типа телевизия радио и вестници.......
Действително медийте са четвъртата власт. Жалко че повечето хора са така зомбирани че не виждат по-далеч от носът си .....
--- Край на цитат ---
montanar, много правилно виждане, за добро или лошо повечето от хората (в цял свят) са овце, и като овце ще въдат крани както на паша така и в кланницата.
За себе си мога да кажа че никога не съм купувал телевизор, а в домакинството мямам такъв от 25 години. Информацията която получавам се базира на целенасочено следене ня 15-тина информационни канала и страници през интернет които съм си подбрал на база на обективната информация която изнасят и детайлно анализират.
ppipilica:
Браво за нямането на телевизор, аз имам ама не го ползвам от 5 години, дай ся каналите и сайтовете да четем и ние.
EDM electronics:
--- Цитат на: montanar в Февруари 27, 2020, 11:07:51 pm ---Преди време работих в една медия около 2 години ..... нагледал съм се на какво ли не ..... 90% от информацията която се тиражира е най обикновена помия - продажност шуробаджанащина нагаждачество.
От тогава не поглеждам никаква медия от типа телевизия радио и вестници.......
--- Край на цитат ---
Ако това е деликатно обръщение към нашия колега Радико, го намирам не само за вярно, но и за необходимо. :D
Един мой комшия живее 20 г. в Лондон. Разправя, че едно време цензурата у нас по бай Тошо ряпа да яде пред тяхната. Имало само 1-2 независими медии, революционери и направо им разкатавали играта по демократично.
Радико:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 28, 2020, 08:33:30 am ---Ако това е деликатно обръщение към нашия колега Радико, го намирам не само за вярно, но и за необходимо. :D
Един мой комшия живее 20 г. в Лондон. Разправя, че едно време цензурата у нас по бай Тошо ряпа да яде пред тяхната. Имало само 1-2 независими медии, революционери и направо им разкатавали играта по демократично.
--- Край на цитат ---
Че е вярно вярно е, но факта, че го смяташ за меонходимо означава, че въобще не разбираш начина ми на мислене. Ако го интерпретираш според своите виждания, то чувствам се длъжен да отбележа, че горното е на 100 процента валидно и за съветските, пардон руските медии.
Всичко що е политик все е лъжец.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия