Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (39/266) > >>

EDM electronics:
Никога не съм предполагал, че ще видя такива уроди през живота си, които сега направо ни ги тикат в лицето и то по официалните медии. И забележете откъде идват тези направления, тази идеология, от изток, или от запад - от развития свят? То не беше Кончита Вюрст, което в превод, ако не знаете от испано-немски жаргон означава PUTKATA-HUY.
Тази PUTKATA-HUY спечели първа награда за изкуство - Евровизия. Да 'зема една права лопата и да ги 'замаам по чуторите, да видят какво е изкуство на строшена чутора. Ама и това време ще дойде.
Извинявам се, но аз не разбирам от изкуство.  :D

mind:
Абе не е само от запада...

EDM electronics:

--- Цитат на: mind в Февруари 05, 2020, 02:43:31 pm ---Абе не е само от запада...

--- Край на цитат ---
Аааа, добре. Знаех си, че ще има защитници, очаквах го, провокирах го  :D, да разкрия кои са, че имам да пиша "доклад".  :D
Тогава е оправдано, връщам си думите назад. Това са едни много хубави хора.  :D

Bat_Vanko:
juliang, много е рано да се тегли чертата и да се определя процент смъртност. За тези които сега са болни не е ясно как ще се развие ситуацията след седмица примерно. Когато всичко премине тогава можем да говорим колко души са преболедували успешно и колко са загубили битката.

juliang:
https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/situation-reports/20200204-sitrep-15-ncov.pdf?sfvrsn=88fe8ad6_2
Данни от вчера:
Globally
20630 confirmed (3241 new)

China
20471 confirmed (3235 new)
 2788 severe (492 new)
 425 deaths (64 new)

Outside of China
 159 confirmed (6 new)
 23 countries
 1 death

20 600 заболели, 600 смъртни случая. 3% смъртност.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия