Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (265/266) > >>

krasias:
Така е най добре а и го има в правилата на форума.

Аtos:
За мен не би имало сантименти!
Подложете го на гласуване и ще го направя - не искам да бъда обвиняван в авторитаризъм!

plcsoft:
Още ли бистрите разпадащият се капитализъм или му плашите гаргите!? ;)
Бистрете, бистрете, той ще си го премести в другият крачол и даже жокерче ще ви даде! Нещичко авантич! :D
Ей лоши хора! Как само мътят интернет чорбата на прогнилият капиталиъм и срама нямат, хаймани!  ;D
Мии то И на кАмуниста не му е лесно, саморазпадна си системата и сега акъла му все в чуждата гозба, нищо дерзайте, на никого не пречите! :)

dmitarp:
Да приемаш една система безкритично е най-плашещото нещо.

VITAN:

--- Цитат на: Аtos в Януари 06, 2021, 01:14:20 pm ---Това ли искате? Така ли трябва да бъде, според вас?
--- Край на цитат ---
Всичко трябва да е според тезисите на Партията! В случая демократическата. И в случая се позиционира във Вашингтон.
Всичко друго - под преса, уволнения, изселване и Беляне!
Най-последното не съм го виждал, но този сериен филм съм го гледал.

Най-лукавото е, че ни го прожектират същият филм, всяка ютия да пуснеш - едно и също. Обаче само надписа сменен:
вместо комунизъм/социализъм >> демокрация.
Е, няма и доносници, фейса и другите такива автоматично разнасят всичко по чекмеджетата...

И тук ли трябва този филм да гледаме? Проблема на нас другите, които плачем за Гуантанамо е:
от този филм вече ни се повръща!
Но вие демократите: НЕ! Длъжни сте да го гледате, така е демократично и политкоректно.

Ииии, каква ви е разликата с комунистите бе ?!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия