Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (263/266) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 05, 2021, 09:03:20 pm ---...Кой български комунист или социалист е изнасилвал деца?

--- Край на цитат ---

Просто идея си нямаш какво се е случвало по вилите и почивните станции на върхушката на БКП...

VITAN:
Каквото и да е ставало, не е било с деца... Не се прави на луд.

Нашите, ако и да са били богоборци, тия са си откровени сатанисти. Върхушката им така се изгдига в по-висок "ранг": със содомски ритуал.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 05, 2021, 11:44:17 pm ---Просто идея си нямаш какво се е случвало по вилите и почивните станции на върхушката на БКП...

--- Край на цитат ---

Идея съм си нямал, живял съм на Марс, докато ти си бил в нещата, сигурно си им сервирал във вилите на БКП в които те дъртите партийци правили оргии с кого?

А, като знаеш, за какво е ставало на идея в БКП, разкажи без да се стесняваш, да направим сравнение, щото ми се струва, че заемаш защитна и оправдателна линия на оня западен елит - явни педофили и сатанисти, на които се възхищавате тук една групичка от форума, които сте получили образование от Интернет.

Сайтовете на Сорос и колониалните централни медии са ви промили мозъка, затова всичко останало ви се вижда руска пропаганда.

Радико:
ЕДМ защо не се поинтересуваш относно историята на Чикатило. По точно защо когато първият път са стигнали до него разследването е било отклонено?? А и най вече от кого.
Колко пъти вече ти написах, че И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ.  Писна ми от твоита гадна пропаганда. Ако не спреш аз ше се разкарам от този форум. Нямам работа във място в което ролята на модератор изпълнява човек прокламиращ ненавистна за мен идеология.

tobo1:
Радико, не виждаш ли че точно това му е целта. Откакто го активираха постоянно дразни, обижда, провокира. Димелсофт си е избрал прекрасен модератор. Явно се преследват определени цели.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия