Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
epwpixieq-1:
--- Цитат на: plcsoft в Декември 11, 2020, 04:54:31 pm ---А за цитата не се сетих, нали остаряваме. :)
--- Край на цитат ---
plcsoft, добре е да се сещате, понеже най-малкото, при определени условия, на това се гледа като кражба на интелект. Нямам илюзията че тук сме на такова високо ниво, но мисля че е добре да се стремим към него. Източниците на информация винаги трябва да се дават, най-малко за да се даде заслуженото признание на първоизточника на тази информация, особено когато се поместват стотина редове, и най-малкото една линия за източника, би била като изразяване на благодарност към интелекта който е отделил време да ни предостави тази информация, която явно ви е впечатлила.
EDM electronics:
--- Цитат на: plcsoft в Декември 11, 2020, 04:54:31 pm ---...тъжна картинка, все рашън публикс и вяла работа, ... :)
--- Край на цитат ---
Да не те отчаям съвсем, но в България рашън публиката е около 85%.
--- Цитат на: plcsoft в Декември 11, 2020, 04:54:31 pm ---... тА за цитата не се сетих, нали остаряваме. :)
--- Край на цитат ---
Верно ли остарявате? ;D
Ние пък руснаците се подмладяваме постоянно. :D
plcsoft:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Декември 11, 2020, 05:48:09 pm ---би била като изразяване на благодарност към интелекта който е отделил време да ни предостави тази информация, която явно ви е впечатлила.
--- Край на цитат ---
........разбира се, при условие, е оригинал! Но под въпросната не видях автограф или източник, така че, незнайноста е на лице!?
Като гледам другите другари как ще си изпотрошат клавиатурките да пишат с големи пембяни букви "Thank you"! особено под рашън продакшънс :o и почвам да се чеша по пъпа или на друго място.......... ;D
И как да благодариш, на кого да изразиш дълбоката си признателност от това че се е намерил такъв текстописец който ти е отворил чакрите, за да видиш духовната извисеност и безграничната дълбочина на това трансфилисофско съчинение, щукащо из фейсбук и инстаграм и копи пейснато хиляди пъти!? 8) направо не знам, а да не забравяме и под каква тема си мерим гегите.......та такива ти ми работи!
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 11, 2020, 06:39:55 pm ---Верно ли остарявате? ;D
Ние пък руснаците се подмладяваме постоянно. :D
--- Край на цитат ---
......особенно консумирайки, фекалии на гуру маниакопитеци!? Дет` капиталетата се напреварват да ядат!? ;D
mind:
--- Цитат на: hristo в Декември 11, 2020, 09:28:21 am ---... който не му се гледа видеото от mind: https://www.youtube.com/watch?v=zVyCcTZLgtE
--- Край на цитат ---
Ааааа...
Недейте така бе, hristo, да натъртвате конспирации...
Ей сега ще се регне Харалан Александров, да ви обясни колко заблудени душици сте и как за собствения ви мизерен живот, търсите вината в някакви си "мъжете в черно".
Я и аз да пробвам с това видео, какъв параноик ще ме изкарат, дето ме преследват нинджи на покрива и под леглото :D
https://www.youtube.com/v/BlBtwisMC_g
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия