Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (247/266) > >>

EDM electronics:
Горният пост е достоен пример на поговорката: "Гузен негонен бяга"  :D
Мързеливия, некадърния, неграмотния и т.н. все ще намери оправдание, но той никога няма да признае себе си за виновен. Това е закономерно и го наблюдавам всеки ден. На него все другите са му виновни за собствените недостатъци или сега и софтуера бил виновен, че и руски комунисти май са го правили - от тъпо, по тъпо...  :D

Оня който винаги е бил на ниво, професионалист, прецизен, за него няма никакви оправдания да бъде такъв какъвто е. Никакъв софтуер няма да му попречи да си свърши работата, както трябва.
Освен това, ако види, че е допуснал грешка, защото всеки допуска, то той ще я поправи. Но слепеца никога не вижда грешките си и ако някой му ги посочи, то той се обижда и отвръща на - комунист.

Радико:
Да бе ЕДМ ще си поправя грешката ама за разлика от теб нямам тая възможност. Ти имаш модераторски права аз не. И не се бии в гърдите че си професионалист. От 1912та година насетне това не е повод за гордост. Срам ме е да изпадам в подробности да не ме помислят за професионалист като теб, но все пак от 14ти Април въпросната година.
А аз кво, освен че съм гениален друго нищо. Господ има странно чувство за хумор и за това прааща най добрите си идеи на аматьори като мен вместо на професионалистите.

EDM electronics:
Радико, ти не разбра ли, че говоря принципни неща, не съм споменавал имена?
Не знам какви години намесваш тук и за какво. Това, че ти ме определяш за професионалист, нямам идея в коя област си ме сложил, но няма да ти преча на вижданията. То нали съм и комунист същевременно. Явно съм професионалист-комунист...хахаха...хахаха...  ;D
Ама преди това бях и разузнавач-платен трол.  ;D
Бях ти фалирал и фирмата на сервиза. Въобще не ти липсва въображение. А щом си рекъл, че си гениален, нямам нищо против така да си мислиш.

За поправката на заглавие:
Не ти е необходим модератор. При всяка наченка на пост горе в заглавната част излиза заглавието, което винаги можеш да промениш.

Радико:

--- Цитат ---  За поправката на заглавие:
Не ти е необходим модератор. При всяка наченка на пост горе в заглавната част излиза заглавието, което винаги можеш да промениш.

--- Край на цитат ---
Да но така променям само заглавието на настоящата публикация а не на темата като цяло. За да бъде объркването още по пълно.

EDM electronics:
Ами доколкото се сещам, но не съм сигурен, като промениш заглавието то така си върви от тоя момент, не остава само на текущата публикация.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия