Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

това наистина трябва да ни плаши

<< < (240/266) > >>

VITAN:
Филмче със субтитри >> Ваксини... наночастици алуминий... мозък... автоимунни заболявания

https://thebulgariantimes.com/%d0%98%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d1%81%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b5-%d0%9e%d1%82%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b0%d0%bc/?fbclid=IwAR0IBbGrtGPZPCHRuQgVkMgqeImkePRXf57i37-IEk_-NwD0iWty7144xgk

VITAN:
Всяка година т.н. Световно правителство си дава мераците на корицата на декемврийското издание на
в-к The Economist.
За предните 2 издания имаше доста неща, които се сбъднаха. За 2021-ва има..... атомна бомбичка:
-

EDM electronics:
Унгарски евродепутат, дъртак на 59 г. е бил спипан при проверка на полицията в Брюксел в гей оргия с 25 себеподобни грешници - пидирази. Той се разкаял за греха си, че нарушил карантината. Дума не е рекъл в разкаяние на греха, че е педал. Тоя с брада на Христо Ботев смята, че да нарушиш карантината е голям грах, а това, че кой го знае какви ги е вършил /какви изревавания е имало/ в това мазе с още 25 гея заедно, не е грах. Бахти и изкривеното съзнание и ценности.

Това много ме плаши колеги, много... ;D
То да се чудя, да ме е страх ли или да се превивам от смях.  ;D
Смятайте с какво заменихте комунистическите ценности, да не ходите на манифестации, ами масово народа тръгна по гей оргии. Ей това са европейските им ценности.
Благодаря ти Господи, че не съм се родил англосакс и в Западна Европа, благодаря ти... ;D

https://blitz.bg/svyat/razkrikha-koy-e-evrodeputatt-ot-gey-orgiyata-s-25-mzhe-v-bryuksel_news784769.html

krasias:
То че гейовете са нещо уродливо и гадно е така. Ама и комунист да каже : Благодаря ти Господи... е това не го разбирам!

EDM electronics:

--- Цитат на: krasias в Декември 01, 2020, 10:49:48 pm ---То че гейовете са нещо уродливо и гадно е така. Ама и комунист да каже : Благодаря ти Господи... е това не го разбирам!

--- Край на цитат ---
То ти пък от какво разбираш?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия