Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
това наистина трябва да ни плаши
EDM electronics:
Ако очакваш да ти кажа, че Русия ще предложи, не. Тя няма какво да предложи на този етап. А и руския социализъм и идейния комунизъм не са техни идеи, а западни. Така че този който ще предложи бъдещата алтернатива ще е пак европеец.
Нещото което винаги е променяло обществено политическия модел е научнотехническия прогрес. Така е сменен робовладелския, феодалния и така ще се смени капиталистическия строй. В бъдеще много неща ще станат безплатни, които днес струват луди пари в противоречие на сегашните икономически принципи. Дори сега виж колко фирми предлагат безплатен софтуер, докато при конкуретните им струва много скъпо. Лихвите в САЩ станаха отрицателни. Появи се базов доход и т.н. и т.н. да не изброявам.
Въпросът е, че не искате да признаете, че ви лъжат с тая демокрация. Ама вярвайте си, като партизанин с медали на манифестация. ;D
Радико:
Никога ама абсолютно никога не сме твърдели, поне аз, че не ни лъжат с тая демокрация. Това ти ми го вменяваш. Обаче твърдя, че във състезанието по лъгане на народа западните демокрации са много назад в класирането.
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 26, 2020, 09:30:02 pm ---Нещото което винаги е променяло обществено политическия модел е научнотехническия прогрес. Така е сменен робовладелския, феодалния и така ще се смени капиталистическия строй...
--- Край на цитат ---
Емм, то един от най-големите наши масони
(публично жалвайки се, че управляващите са мнооо прости, в смисъл на тъпи)
си го каза:
> Важно е колко ще е гореща новата Студена война +
> Каква къвна група ще е изкуственият интелект......
krasias:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 26, 2020, 09:30:02 pm ---Ако очакваш да ти кажа, че Русия ще предложи, не. Тя няма какво да предложи на този етап. А и руския социализъм и идейния комунизъм не са техни идеи, а западни. Така че този който ще предложи бъдещата алтернатива ще е пак европеец.
--- Край на цитат ---
Не аз изобщо не разглеждам комунизма и капитализма като Русия и Америка, а като основния материал ЧОВЕКА с неговите качества и недостатъци. Защото реализацията на едно или друго нещо зависи от основния материал от който го изграждаш.
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 26, 2020, 09:30:02 pm ---Нещото което винаги е променяло обществено политическия модел е научнотехническия прогрес. Така е сменен робовладелския, феодалния и така ще се смени капиталистическия строй.
--- Край на цитат ---
Да това е било така досега но аз мисля че вече се изчерпва и е време да дойде ред на човешкото съзнание, то да промени нещата.
VITAN:
Не използвай думи, на които само си мислиш, че знаеш смисъла.
Начел си се на някакви напудрени и захаросани книжки,
дайваки и те пътя към светлото бъдеще
(само не ми казвай, че там няма да има комуна или подобно).
Съзнание означава > съ-знание, т.е. общо знание > в контекста на човечеството.
Човечеството в ценностите си е разединено повече от всякога.
И какво като цялото човечество или отделни негови светли умове,
както се напънат на карантина (упс, Световната банка реди далавера до 2025-та),
какво ще родят? Ще пълнят тоалетните и толкозз!
Или какво, като ще ги пуснат?
Аре без глупости!
Всеки президент по която и да е държава (без 2-3)
каквото лаят световните медии, по такова и ще си въртят опашката.
За военачалници и пр. лидери - то же самое.
А Световните медии, 95% от всички, нещо май-май са собствност на 6 еврейски фамилии.
Оттам си чакай пудрата, пудрата захар и новото напудрено човечество.....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия